Facebook Pixel
Maak een afspraak

Zonwering laten plaatsen?

Zonneluifel, zonwering of zonnescreens nodig?

Zou het niet makkelijk zijn als je het weer zelf kon regelen? Hete zomerdagen wat koeler, bijvoorbeeld. Of zo’n vervelende regenbui weg in een vingerknip? Wel, het kan met een zonwering van Harol. En niet alleen jij zit er fris bij. Een stijlvolle zonwering houdt ook jouw interieur koel en beschermt je gordijnen en meubelen tegen verkleuring. 

Bovendien wordt elke zonwering op maat gemaakt en door Rol-elek vakkundig geplaatst: in jouw lievelingskleur, met of zonder fantasietjes… Meer nog: dankzij onze draadloze motorbediening worden breekwerken herleid tot een minimum. En daar mag je nog vijf jaar garantie bijtellen. Van genieten gesproken...

Rol-elek levert diverse soorten zonwering. Afhankelijk van de situatie en jouw wensen zijn er diverse mogelijkheden voor het weren van de zon en het verfraaien van je woning. Ontdek onze zonwering mogelijkheden. Zonwering kopen? Vanuit de centrale regio Tielt-Winge werken wij in de omgeving rond Tienen, Diest, Aarschot, Leuven…

De verschillende soorten zonwering op een rij

Knikarmschermen

Te warm op je balkon of terras? Zet de zon uit met een Harol knikarmscherm! Dit zonnescherm plaatsen we tegen de gevel van jouw woning, ter hoogte van je terras of het af te schermen oppervlak. Wanneer je de zonneluifel niet wenst te gebruiken, is deze opgeborgen in een compacte en oerdegelijke behuizing. 

Eenmaal te warm, of wanneer er een typisch Belgisch buitje dreigt, kan je met één druk op de knop het zonneluifel activeren: twee sterke ‘armen’ rollen het doek uit, en beschermen jou én jouw eigendom tegen de invloeden van buitenaf. 

De voordelen:
 • Lekker koel: zowel op je balkon, terras als in de hele woning
 • Kwaliteit op maat & vakkundige plaatsingen
 • Zuinig: je woning verandert niet in een sauna, zo moet je geen energieverslindende airco kopen
 • Veilig: bescherm je tegen schadelijke uv-stralen en jouw gordijnen en meubels tegen verkleuring
 • Zon-à-la-carte: klassiek of modern? Groot of klein? Manueel of elektrische knikarmschermen? Het Harol-gamma biedt het allemaal.


Zonwering door Rol-elek

Verandazonwering: De ideale temperatuurregelaar

Je veranda moet een aangename verlenging van je leefruimte zijn. Alleen jammer dat het er in de zomer zo tropisch warm wordt, en dat een laaghangende zon de pret wel eens bederft. 

Hoe kan je jouw veranda koel houden? Met de Harol-verandazonwering die bovenop jouw veranda wordt geplaatst. Dé verandazonwering is geschikt voor elke veranda-constructie en standaard uitgerust met elektrische aandrijving. Harol maakt voor alle onderdelen gebruik van duurzame kwaliteitsmaterialen, van corrosiewerende aluminiumprofielen tot vocht- en schimmelwerende doeken.


Zonwering door Rol-elek

Screens: Zien zonder gezien te worden

Vervelende lichtinval op jouw televisie of computerscherm? Harol-screens zijn de ideale lichtfilters, zowel thuis als op kantoor. Zonnescreens worden op of in het raamwerk gemonteerd. Het transparante doek zakt voor het raam naar beneden. Bedienen doe je uiteraard binnenshuis. 

Een screen is een makkelijke en efficiënte oplossing om een teveel aan zonlicht en zonnewarmte buiten te houden. Ze zijn eenvoudig te monteren op elk raamprofiel of elke gevel, en je rolt ze in een knip naar boven waar ze zich oprollen in een elegante en robuuste behuizing. 

De voordelen:
 • De lichtdoorlatende screens belemmeren nauwelijks je uitzicht. De transparantiegraad bepaal je zelf.
 • Opvallend onopvallend: zonwering screens nemen een beperkte ruimte in. Bovendien zijn ze ook op moeilijk bereikbare plaatsen monteerbaar, bijvoorbeeld in flatgebouwen.
 • Duurzaam en onderhoudsvrij: de screens zijn ijzersterke lichtgewichten die een roestvrije en uv-bestendigde barrière vormen tegen felle lichtstralen. Meer nog: de zonnescreen doeken zijn rot- en schimmelwerend én vuilafstotend.

Zonwering door Rol-elek

Uitvalschermen: Frisse zonnekloppers

Ramen op het zuiden? Geniet ook binnenshuis van de zon en plaats een Harol-uitvalscherm. Dit type gevelzonwering wordt voor je vensters aan de buitenkant van je woning geplaatst en houdt als de beste de warmte buiten

Niet alleen een goed isolatie en centrale verwarming zijn heden ten dage tegenwoordig een noodzaak om een energiezuinige woning te bekomen, ook het afschermen van de hitte en zonnestralen zal ervoor zorgen dat je geen milieuonvriendelijke airco meer nodig hebt. 

 

De voordelen:

 • Variabele uitvalshoek: van 0 tot 120° = je bepaalt zelf hoeveel zon je binnenlaat
 • Extreem windbestendig: dankzij de aparte opbouw en sterke uitvalarmen
 • Flexibele bediening: kies voor een manuele buiten- of binnenbediening of een elektrische motor
 • Kleurrijke doeken: geef jouw huis extra karakter. De doeken zijn rot- en schimmelwerend en vuilafstotend
 • Domotica: de elektrische bediening is optioneel combineerbaar met een tijdschakelaar, een groepssturing of een wind- zonautomaat


Zonwering door Rol-elek

Plaatsing van je zonwering

Zonwering gekocht? Ons goed opgeleide personeel komt de zonwering plaatsen bij jouw thuis. Voor onze garantievoorwaarden kunt u ons steeds contacteren.Zonwering door Rol-elek

Bekijk ook

Ook geïnteresserd in onze andere oplossingen? Lees meer