Raamdecoratie zorgt voor huiselijke sfeer

De juiste raamdecoratie bezorgt je woning dé finishing touch. Het creëert sfeer en gezelligheid, en houdt het binnenshuis lekker fris tijdens warme zomerdagen.

  • Creëer sfeer en gezelligheid

  • Verhogend isolerend effect

  • Aanpasbaar naar eigen wens

Erkende Partner

Gespecialiseerde dealer in raamdecoratie


Rol-elek is verdeler van kwaliteitsmerken in raamdecoratie. We kiezen zelf onze producten en dragen daarbij kwaliteit hoog in het vaandel.

Ons vakkundig opgeleide technieker komt de raamdecoratie plaatsen bij jouw thuis. Veel werk? Bijlange niet, het duurt slechts een uurtje!

100%
erkend

5 jaar garantie

Raamdecoratie iets voor jou?
De vakmannen van Rol-Elek staan voor je klaar.

Ja, dat wil ik!

De verschillende soorten raamdecoratie

Gordijnen

De klassieker onder de raamdecoratie: de gordijnen. Overdag houden ze de felle zonnestralen buiten, ’s avonds voorzien ze je van de nodige privacy.

Samen zoeken we naar de juiste gordijnen op maat van jouw interieur. Onze ervaren vakmensen komen nadien met plezier jouw gordijnen plaatsen.

Ik wil advies op maat

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn zéér betaalbare systemen die zowel voor zonwering als raambekleding uiterst geschikt zijn. De strakke afwerking van het rolgordijn op maat geeft je interieur een hedendaags karakter.

Door de talloze afwerkingsmogelijkheden is het rolgordijn erop vooruit gegaan. Met strakke uitvoeringen door toepassingen van rvs-materialen in onderlat of cassette, of elegante en sfeervolle rolgordijnen door middel van schulpranden of juist niét ... Jij kiest!

Ik wil advies op maat

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen, ook wel Japanse panelen genoemd, komen het best tot hun recht bij grote ramen. Dit product zorgt voor een strak interieur.

Een rail wordt aan het plafond of in het raamkozijn geplaatst. Aan de wagentjes die in de rail lopen worden met klittenband de verschillende panelen bevestigd. Deze kunnen vervolgens open en dicht geschoven worden. Rol-elek heeft ook hier een uitgebreide collectie aan stoffen.

Ik wil advies op maat

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen worden ook wel American stores of optrekgordijnen genoemd. Deze gordijnen stralen klasse en elegantie uit en passen zowel in een klassiek als in het méést moderne interieur.

In ons basisgamma zijn er afmetingen van 4m20 breed met een hoogte van 5m90 mogelijk. Met het maxi XXL-gamma kunnen in beperkte stoffen optreksystemen gemaakt worden tot 10m breed en 2m60 hoog. Deze kunnen zowel manueel als elektrisch bediend worden.

Ik wil advies op maat

Jaloezieën

Rol-elek biedt een heel gamma: kunststof jaloezieën, aluminium jaloezieën, houten jaloezieën… Allemaal zijn ze gemakkelijk op te trekken en te oriënteren volgens de gewenste lichtinval.

De traditionele jaloezieën zijn weer in. Wij maken steeds jaloezieën op maat. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in zeer veel kleuren en uitvoeringen. Je kunt bij ons terecht voor zowel verticale als horizontale jaloezieën.

Ik wil advies op maat

Plissés en duettes

Voor wie een stijlvolle binnenzonwering wil, heeft Rol-elek een collectie plisségordijnen met haast onbegrensde mogelijkheden. Zowel in kleuren, materialen als in toepassingsvormen is er nagenoeg voor ieder raam en situatie een oplossing.

De geplisseerde doeken geven tegen daglicht een eigen sfeer en de honingraatstructuur van de Duette-doeken geven dan weer een totaal ander effect.

Ik wil advies op maat

Geïnteresseerd in raamdecoratie?

Als familiebedrijf zijn we reeds jaren gespecialiseerd in het leveren en professioneel plaatsen van raamdecoratie op maat.

De Rol-Elek belofte

Expertise

Met meer dan 30 jaar ervaring weten onze vakmannen voor elk probleem de geschikte oplossing.

Persoonlijk

Doordat we een kleine maar professioneel bedrijf zijn, zorgen we voor een nauw contact van begin tot het eind.

Totaalservice

Een correcte afwerking is onze doelstelling alsook een uitstekende service na verkoop.

Ook zij kozen voor kwaliteit

"Aanrader! Reeds verschillende producten laten plaatsen en top tevreden. Zowel de service als plaatsing.

Laatste project was een terrasoverkapping. Hierover topservice en advies gehad in de mooie vernieuwde toonzaal."

- Marina

"Wij zijn heel tevreden met Rol-elek. Van bij het begin (bezoek in winkel, opmeting, offerte, plaatsing) tot zelfs de dienst na verkoop.

De plaatsing ging vlot en de werkmannen waren zeer vriendelijk, behulpzaam en lieten alles proper achter. Wij kunnen hen alleen maar aanraden!"

- Stefanie

"Enorm tevreden met de plaatsing van mijn rolluik! Na een opmeting door een vakman ter plaatsen, meteen een duidelijke offerte ontvangen met een overzichtelijke onderverdeling van de prijs.

Dit is iets wat ik bij de concurrentie niet ontvangen heb. De servicedienst voor inplannen van de plaatsing heeft me correct en snel verder geholpen."

- Arne

Advies nodig bij de keuze van het juiste product?

Vraag gerust een vrijblijvend advies gesprek aan bij één van onze adviseurs. Wij zoeken samen met U naar een  oplossing op maat.