Houd insecten buiten tijdens warme dagen

Hou zelfs de kleinste ongenodigde gasten uit uw woning tijdens de zomer zonder te moeten in boeten aan de frisse lucht.

  • Zowel kleur als afmetingen op maat

  • Ideaal voor verluchting

Erkende Partner

Uw specialist in vliegenramen

Wij werken met een zeer degelijke en betrouwbare producent: HR Vliegenramen, die al meer dan 30 jaar ervaring heeft. HR streeft naar vernieuwing en modernisering waardoor nieuwe producten ons productengamma uitbreiden.

100%
erkend

5 jaar garantie

De vakmannen van Rol-Elek staan voor je klaar.

Ja, dat wil ik!

Ontdek hieronder onze troeven voor nieuwbouw

Vliegenramen

Een vliegenraam is onmisbaar in elke woning. Wilt u graag uw slaapkamer verluchten voor het slapen gaan? Of wilt u gedurende de nacht een permanente, frisse buiten verluchting? Met een vliegenraam zullen de muggen en andere insecten geen kans krijgen om uw nachtrust te verstoren. Vliegenramen zijn ecologisch, diervriendelijk en bijzonder efficiënt. Dankzij een handig klemsysteem zijn de vliegenramen gemakkelijk te plaatsen, maar ook even gemakkelijk te verwijderen.

Het kader van een vliegenraam bestaat uit hoogwaardig aluminium. De uitvoering kan met een 15mm,11 mm of een blokvliegenraamprofiel uitgevoerd worden. Hierdoor hebben wij steeds een oplossing voor uw raam.

Ik wil advies op maat

Vliegendeuren

Vliegendeuren zijn uiterst handig wanneer u een terras of een tuin heeft. Met de deur open en een gesloten vliegendeur kan u het mooie weer in de woning beleven. Uw woning wordt verlucht zonder de aanwezigheid van insecten in het huis.
We voorzien de vliegendeuren van een schopplaat zodat mogelijke beschadiging door de voeten vermeden wordt.

Heeft u huisdieren? Onze vliegendeuren kunnen simpelweg uitgerust worden met een honden– of poezenluikje. Uw huisdier zal u er dankbaar voor zijn. Voor de huisdieren met scherpe klauwen bieden we een stevig vliegengaas aan, met name petscreen, zodat de huisdieren deze niet kunnen scheuren.

Een pomp zorgt voor een automatische sluiting tegen de gewenste snelheid waardoor insecten buitenspel gezet worden. De pomp kan de deur eveneens openhouden of vergrendelen indien nodig.  

Ik wil advies op maat

Schuivende vliegendeuren

Onze schuifvliegendeuren zijn onopvallend, ruimtebesparend en duurzaam. Passend op elk raam of deurpartij zorgt de schuifvliegendeur ervoor dat geen enkel insect uw huis of veranda kan binnendringen.

Kies voor verticale stijlen op uw schuifvliegendeur om een extra dimensie te bekomen. Door de onopvallendheid van een schuifvliegendeur, verdwijnt het binnen/buiten gevoel dat bij een schuifraam wel aanwezig is.

Ik wil advies op maat

Rolhorren

Een rolhor is makkelijk plaatsbaar in en op raamkozijnen, meestal wordt deze geplaatst opdakramen. Onze aluminium rolhor is verkrijgbaar in alle RAL-kleuren en wordt op maat gemaakt. De kenmerken van een rolhor zijn de unieke gaasopsluiting in de cassette, comfortabel bedieningsgemak en een elegante vormgeving en zowel binnen als buiten toepasbaar. De cassette is volledig gesloten waardoor regen of vuil geen invloed kan hebben op het systeem van de rolhor.

Ik wil advies op maat

Plisséhordeur

De plissé vouwhordeur is een nieuw alternatief voor de schuifvliegendeur. Een plissé vouwhordeur kan zowel van links naar rechts als van rechts naar links geplaatst en gebruikt worden.
Wanneer de plissé niet wordt gebruikt kan het mooi opgeborgen worden in de cassette zonder het systeem te moeten demonteren.

Het zwarte geplisseerde gaas is voorzien van horizontale spandraden die extra stevigheid bieden aan het geheel. Doordat het onderaan ineen kunststofketting zit gesloten, blijft het nauwkeurig ter plaatse tijdens het gebruik. De boven geleider bestaat uit een U-vormig profiel en onder glijdt de plissé vouwhordeur over een laag drempeltje van slechts 3 mm.  

De plissé vouwhordeur is verkrijgbaar in alle RAL-kleuren, inclusief de matte RAL-kleuren en de structuurlakken.
Onze plissés zijn beschikbaar met een maximale hoogte en breedte van 2900 mm.

Ik wil advies op maat

Geïnteresseerd in een nieuw project?

Als familiebedrijf zijn we reeds jaren gespecialiseerd in het leveren en professioneel plaatsen van nieuwbouw op maat.

De Rol-Elek belofte

Expertise

Met meer dan 30 jaar ervaring weten onze vakmannen voor elk probleem de geschikte oplossing.

Persoonlijk

Doordat we een kleine maar professioneel bedrijf zijn, zorgen we voor een nauw contact van begin tot het eind.

Totaalservice

Een correcte afwerking is onze doelstelling alsook een uitstekende service na verkoop.

Ook zij kozen voor kwaliteit

"Aanrader! Reeds verschillende producten laten plaatsen en top tevreden. Zowel de service als plaatsing.

Laatste project was een terrasoverkapping. Hierover topservice en advies gehad in de mooie vernieuwde toonzaal."

- Marina

"Wij zijn heel tevreden met Rol-elek. Van bij het begin (bezoek in winkel, opmeting, offerte, plaatsing) tot zelfs de dienst na verkoop.

De plaatsing ging vlot en de werkmannen waren zeer vriendelijk, behulpzaam en lieten alles proper achter. Wij kunnen hen alleen maar aanraden!"

- Stefanie

"Enorm tevreden met de plaatsing van mijn rolluik! Na een opmeting door een vakman ter plaatsen, meteen een duidelijke offerte ontvangen met een overzichtelijke onderverdeling van de prijs.

Dit is iets wat ik bij de concurrentie niet ontvangen heb. De servicedienst voor inplannen van de plaatsing heeft me correct en snel verder geholpen."

- Arne

Advies nodig bij de keuze van het juiste product?

Vraag gerust een vrijblijvend advies gesprek aan bij één van onze adviseurs. Wij zoeken samen met U naar een  oplossing op maat.