De gepaste zonwering voor je ramen, Glaspartijen? 

Hou controle over de zon het hele jaar door. Dit thuis of op kantoor. Met de screens kan je zelf bepalen hoeveel licht, zon & warmte er binnen komt. Dankzij de screens bespaar je ook op je engergiekosten.

  • Optimale zonwering voor uw woning

  • Beperkt inboeting aan uitzicht naar buiten

  • Maatwerk

Offerte aanvraag
Bedankt voor je offerte aanvraag! We koppelen zo snel mogelijk terug met extra informatie.
Oeps, er ging iets mis! Controleer je gegevens en probeer opnieuw.

De voordelen van zonwering screens

Harol Screen Type SC-800

Met Harol SC-800 screen kan je het zonlicht uit je woon- of kantoorruimte houden, of de slaapkamer verduisteren. De kast wordt zeer discreet voor het raam geplaatst waardoor er geen perforatie van de bouwschil is en dus ook geen warmteverlies. Met ruime mogelijkheden kunnen wij uw screens vakkundig monteren met een professionele afwerking.

Hebt u geen elektriciteit in de buurt van het raam?
De screens van Harol kunnen ook uitgevoerd worden met een zonnepaneel!

Doormiddel van de glasvezeldoeken houdt u op een warme dag  de warmte buiten en kunt u gelijker tijd genieten van het zicht buiten.
Uiterst duurzaam zip-systeem met verborgen, roestvrij stalen veertje in de geleiders zorgt ervoor dat uw screen windvast en strak blijft.

Kies bij ons uit de verschillende mogelijkheden van doeken en kleuren van de screen.
Pas het aan, aan de kleuren van uw ramen of uw muur.

Offerte aanvragen

Harol Screen Type SC-1000

Ontdek de ideale screen voor jouw nieuwbouwwoning.

Ideaal voor passief- of lage-energiewoningen dankzij de kast die volledig is weggewerkt in de spouwmuur. Hierdoor is er geen perforatie van de bouwschil en dus ook geen warmteverlies. Dit screen dient dan ook van bij de start van het bouwproces of de raamrenovatie geïntegreerd te worden.

Dankzij extra smalle doekgeleiders en een onderlat die de kast afsluit en onzichtbaar is in gesloten positie, is deze screen een architecturaal hoogstandje. Het verschil tussen een screen en een Harol-screen.

Offerte aanvragen

Harol Buitenjaloezieën

Onze assortiment buitenjaloezieën gaan tijdloos design en functionaliteit hand in hand. Met deze innovatieve oplossing beperk je de lichtinval en de warmtestraling. Reken open perfecte inkijkbescherming, en dat op elk moment van de dag. Dankzij de grote keuze aan lameltypes en de talloze montagevarianten van hoogwaardig aluminium komt de individuele stijl van elk gebouw tot zijn recht.

De ideale oplossing voor moderne woningen, kantoorgebouwen en horecazaken.

Offerte aanvragen

Renson Screen Fixscreen

Nieuwbouw of renovatie: met verticale screens voeg je efficiënte en stijlvoltoe aan je gebouw. Zo voorkom je opwarming via het glas en blijft het zelfs tijdens de zomer aangenaam koel binnen.

De Renson doekzonwering is windvast en insectenwerend. Bovendien is deze screen geschikt voor glaspartijen tot 27,8 m². Dat is een prestatie van formaat.

Offerte aanvragen

De Rol-Elek belofte

Expertise

Met meer dan 30 jaar ervaring weten onze vakmannen voor elk probleem de geschikte oplossing.

Persoonlijk

Doordat we een kleine maar professioneel bedrijf zijn, zorgen we voor een nauw contact van begin tot het eind.

Totaalservice

Een correcte afwerking is onze doelstelling alsook een uitstekende service na verkoop.

Advies nodig bij de keuze van het juiste product?

Vraag gerust een vrijblijvend advies gesprek aan bij één van onze adviseurs. Wij zoeken samen met U naar een  oplossing op maat.