Facebook Pixel
Maak een afspraak

Buitenleven, terrasoverkapping & Duostore

Geniet 7 op 7 van je tuin door terrasoverkapping

Wil je het hele jaar lang profiteren van jouw tuin of terras? Met onze buitenleven-oplossingen op maat zorgen we voor een plek waar het puur genieten is in de zomer én ook op mindere zonnige dagen in het voor- en najaar. Heerlijk buiten aperitieven terwijl je zelf de weersomstandigheden regelt? Check! Ontdek onze verschillende soorten buitenstructuren. We werken je oplossing steeds mooi af:


Heb je interesse in een terrasoverkapping? Vanuit de centrale regio Tielt-Winge werken wij in de omgeving rond Tienen, Diest, Aarschot, Leuven… We zijn met meer dan 7 miljard mensen op deze aardbol. De meesten daarvan hebben een eigen smaak. Dit uit zich dan ook in de verschillende stijlen van woningen. Met meer dan 300 kleuren in het Harol-gamma en een ruime collectie aan doeken is spelen we perfect in op ieders voorkeur. Nog een voordeel? Alle RAL- en diverse structuurlakkleuren zijn inbegrepen in de standaardprijs.

Sober, strak of net dat tikkeltje meer beleving? Vrijstaand of tegen de gevel? Dankzij onze ruime collectie aan buitenleven-oplossingen kan je kiezen voor datgene dat perfect bij jou past. En bij je woning. Een overkapping van je terras is namelijk een mooi verlengde van je thuis.Iedere terrasoverkapping van ons gamma zorgt voor hét ultieme gebruiksgemak. Afstandsbediening of tablet: één commando volstaat om ze te bedienen. Met één of meer sensoren geniet je van automatische bescherming tegen zon, regen en wind.

Dowload hier de brochure over Buitenleven.

Terrasoverkapping


Welke terrasoverkapping past bij je woning?

Lamellendaken Harol

Vision

Deze uiterst veelzijdige lamellendak van Harol heeft een strak design en is de ideale oplossingen om grote oppervlakten te overbruggen. Daarnaast kan deze terrasoverkapping het hele jaar blijven buitenstaan. Het is namelijk bestendig tegen regen en sneeuw.

Download de Vision-brochure.

Opera

Dit lamellendak bevat kantelbare lamellen en geïntegreerde screens. Ook is deze oplossing ideaal voor grote oppervlakten. Geniet heel het jaar door van je lamellendak. Het is namelijk regen- en sneeuwbestendig.

Download de Opera-brochure.


De kleuren wit, antracietgrijs, lichtgrijs corten en ivoor zijn inbegrepen in de standaardprijs.

Terrasoverkapping


Vouwdaken Harol

Patio: Nomo - Rialto

Dit unieke, horizontale vouwdak heeft gebogen profielen. Installeer dit vouwdak in aanbouw of vrijstaand. Daarnaast is dit vouwdak bestendig tegen regen.

Download de Nomo brochure

Patio: Fusion

Dit hellend vouwdak bevat geïntegreerde zonnescreens. Je kunt ervoor kiezen om ledverlichting in te bouwen in de vouwdoek. Daarnaast is dit een waterdicht vouwdak.

Download de Patio Fusion brochure

Terrasoverkapping

Pergola's

Wil je een knus zitplekje in je tuin, of ben je uitbater van een horecazaak met terras? De pergola's met zonwerend doek bieden op beide situaties een antwoord. Zowel de Duostore als de Terrasoverkapping bieden beschutting tegen zon en regen. Je kan het geheel nog aangenamer maken met extra verwarming en verlichting. Noem ons gerust de sfeermakers van het terras.

Versuz

Met deze elegante Harol pergola met doek geniet je langer van je terras, zwembad of tuin. Ontdek puur design in combinatie met ultiem comfort. Met een zeer slanke geleider, extreem strakke kast en smalle voetpalen zet hij in op een geraffineerde look. Een ingenieus zip-systeem zorgt voor jarenlang strakke doeken.

Download de Versuz brochure

Harol AIR

Nog meer bescherming en vrijheid om het ganse jaar door van uw tuin en terras te genieten. Dat belooft de Harol AIR, een buitenleven innovatie binnen het award winnende zonwering-concept. Laat het gerust regenen. Dankzij de verticale screens en de geïntegreerde waterafvoer heeft u er geen last van. Dankzij de volledig gesloten kast, blijft het zonwerend doek jarenlang stralen. Glazen schuifwanden met geïntegreerde ledverlichting maken het comfortplaatje compleet.

Download de Air brochure

Palazzo

Met een Palazzo geniet u optimaal van het buitenleven. De Palazzo terrasoverkapping verlengt uw huis en geeft uw tuin een extra dimensie. Geniet van uw tuin terwijl u warm en beschut zit. Met de optionele Palazzo glazen schuifwanden verlengt u de zomer en kunt u genieten van het beste van alle seizoenen, recht vanuit uw eigen tuin.

Terrasoverkapping TR850: Ontspannen in weer en wind

De voordelen van deze terrasoverkapping:

 • Doek rolt helemaal naar beneden
  Terrasoverkappingen worden steeds populairder. Hun grootste troef? Het doek dat je helemaal naar beneden kan laten rollen, waardoor je volledig afgeschermd bent van de zon, hoe laag die ook staat.
 • Onbeperkt uit te breiden
  Gezegend met een extragroot terras of op zoek naar een solide horeca-oplossing? Perfect. Dankzij de uiterst robuuste structuur en de opbouw in aparte velden kan je de overkapping onbeperkt verbreden. Bovendien heeft de Terrasoverkapping een erg diepe uitval, tot wel 6 meter. Wat denk je, nog wat extra volk uitnodigen?
 • Pretty in prints
  Met onze zonnescreen doeken kan je alle kanten op: effen, blokmotief, fantasiestrepen ... Welke kleur of print je ook kiest, je zal er lang van genieten. En de kleuren van je structuur? Die stem je perfect af op de kleuren van je buitenschrijnwerk, dankzij keuze uit meer dan 300 RAL-kleuren en diverse structuurlakkleuren aan standaardprijs.
 • Extreem duurzame doeken
  Elke Terrasoverkapping heeft acryldoeken van de allerbeste kwaliteit. De vezels worden in de massa gekleurd, voor een frisse look die jarenlang mooi blijft. Alle zonweringsdoeken worden tevens standaard behandeld tegen schimmel en vuil, voor een onderhoudsvriendelijke oplossing. Want bij mooi weer hoort een mooi zonwerend doek.
Terrasoverkapping

Duostore: Trek de tuin in

Voordelen van een duostore

 • Vrijstaande zonwering met een grote Z
 • Knap staaltje vakmanschap
 • Schroefloze design
 • Extreem duurzame doeken
Terrasoverkapping

Bekijk ook

Andere oplossingen van Rol-elek: