Renson Outdoor Living

Met een lamellendak of pergola van Renson creëer je een extra leefruimte buitenshuis. Een gezellig salon om te ontspannen met vrienden en familie, een beschutte speelruimte voor de kinderen of een knusse plaats om in elk seizoen tot rust te komen

  • Een buitenruimte op uw maat

  • Talloze opties voor een gezellige sfeer

  • Kwalitatief en puur Belgisch

Offerte aanvraag
Bedankt voor je offerte aanvraag! We koppelen zo snel mogelijk terug met extra informatie.
Oeps, er ging iets mis! Controleer je gegevens en probeer opnieuw.

Ontdek hieronder onze Renson Outdoor Living producten

Renson Camargue Skye Lamellendak

Ontdek hier de Renson Camargue Skye uitgerust met verschuifbaar dak. De aluminium lamellen in het dak van de overkapping kan je naar wens roteren en zelfs volledig openschuiven dankzij de S-drive technologie.

De Skye is dus ideaal om in de winter maximaal zonlicht binnen te laten en in de zomer de volle sterrenhemel te bewonderen.

Ontdek meer over de Camargue Skye

Renson Camargue Lamellendak

De Renson Camargue terrasoverkapping is een lamellendak met een mooie en strakke afwerking. Uitgerust met vlak zon- en waterwerend dak transformeert de overkapping van uw terras een aangename buitenplaats, het hele jaar door.

Alle opties en zij-elementen zijn immers naadloos geïntegreerd.
Schuifwand en/of screens in combinatie met geïntegreerde LED verlichting zorgen voor een gezellige sfeer tot in de latere uren.

Ontdek meer over de Camargue

Renson Algarve Lamellendak

De Renson Algarve terrasoverkapping met lamellen is een uiterst veelzijdig. Ze wordt aan de gevel of vrijstaand gemonteerd én je kan zelfs verschillende overkappingen aan elkaar koppelen.

Een hedendaagse, klassieke of moderne woning? Dankzij de vele kleurencombinaties en de unieke Classic Line met sierlijsten en extra ornamenten sluit de Renson Algarve altijd aan bij de stijl van jouw woning en tuin.

Ontdek meer over de Algarve

Renson Algarve Canvas

Een moderne carport in aluminium, die perfect bij de architectuur van je woning aansluit. Dat is de Renson Algarve Canvas.

Onder het stevige metalen dak staat je wagen beschermd tegen weer en wind. Het onderliggende zonwerend doek zet ook de uv-straling en zonnewarmte buiten spel.

Een vrijstaande carport, een aanbouw aan je gevel of zelfs doorgetrokken tot boven de voordeur?
Het kan allemaal.

Ontdek meer over de Algarve Canvas

Renson Lapure Terrasoverkapping

De Renson Lapure, een minimalistische designoverkapping aan je huis. Uitgerust met discrete aluminium kolommen voor een strak en lichte design. Ideaal voor een moderne woning

Daarnaast kunt u kiezen voor de Classic Line-uitvoering met kroonlijsten en ornamenten. Zo past de Renson Lapure ook wonderwel bij een klassieke bouwstijl.

Ontdek meer over de Lapure

De Rol-Elek belofte

Expertise

Met meer dan 30 jaar ervaring weten onze vakmannen voor elk probleem de geschikte oplossing.

Persoonlijk

Doordat we een kleine maar professioneel bedrijf zijn, zorgen we voor een nauw contact van begin tot het eind.

Totaalservice

Een correcte afwerking is onze doelstelling alsook een uitstekende service na verkoop.

Advies nodig bij de keuze van het juiste product?

Vraag gerust een vrijblijvend advies gesprek aan bij één van onze adviseurs. Wij zoeken samen met U naar een  oplossing op maat.