Facebook Pixel
Maak een afspraak

Rolluiken in de regio Tielt-Winge

Rolluiken, een functionele en esthetische oplossing

Rolluiken combineren functionaliteit & esthetiek voor een verfijnd wooncomfort ! Ze beschermen uw huis tegen koude en warmte, regen of geluidsoverlast en doen bovendien dienst als zonwering. Het stabiele aluminiumpantser is een effectieve bescherming tegen inbraak en vernielingen. Rol-elek is verdeler van het kwaliteitsmerk Harol en werkt uitsluitend met rolluiken vervaardigd uit hoogwaardige Harol onderdelen. Rolluiken kopen? Vanuit de centrale regio Tielt-Winge werken wij in de omgeving rond Tienen, Diest, Aarschot, Leuven… Er wordt een onderscheid gemaakt tussen de onderstaande soorten van rolluiken:Welke rolluiken plaatsen we?

Inbouwrolluiken Harol

Harol ingebouwde rolluiken zijn de perfecte oplossing om een rolluiksysteem naadloos in je woning te laten passen. Wanneer geopend, is het rolluik niet zichtbaar. En als je ze naar beneden doet, passen ze strak in de gevel en sluiten ze perfect af.

Ingebouwde rolluiken zijn leverbaar in een uitgebreid kleurenassortiment, bovendien kies je uit maar liefst 8 types lamellen, in pvc of dubbelwandige aluminium met isolatieschuim.

Voor nieuwbouw inbouwrolluiken biedt Harol met zijn kleine oprol diameter voor elke inbouwsituatie altijd een optimale oplossing. Het inbouwrolluik kan bediend worden met lint, veeras of motor met of zonder afstandsbediening. Vraag ook naar onze uitgebreide domotica oplossingen. 
Rolluiken, velux rolluik en elektrische rolluiken

Voorzetrolluiken Harol

Geen rolluiksystemen voorzien bij de nieuwbouw? En je wilt toch ongewenste blikken en barre weersomstandigheden buiten houden? Geen nood! Rol-elek monteert nadien op professionele wijze jouw Harol voorzetrolluiken. Zonder kap en breekwerk. Harol heeft 2 soorten voorzetrolluiken: de VR150 en de VR200:

  • VR150: De toekomst achterna. Dit multifunctioneel voorzetrolluik met zijn compact afgeschuinde en/of afgerond design geeft de VR150 jouw huis een moderne, eigentijdse look. Tal van bedieningen, afmetingen en kleuren zijn beschikbaar. Bovendien kan de VR150 uitgerust worden met een ingebouwde vliegenhor, een extrusie-kast en nieuwe veiligheidsopties. 

  • VR20: Wil je een rolluik plaatsen voor een groot raamoppervlak of voor het uitstalraam van jouw zaak? Dan is de nieuwe VR200 de ideale oplossing. Dit voorzetrolluik is uiterst geschikt voor grotere oppervlakten: met de VR200 kan je tot 5 meter breed en 3,5 meter hoog gaan! Bovendien kun je kiezen tussen verschillende bedieningsmogelijkheden en meerdere kleuren. Perfect voor wie het groter ziet! 

Rolluiken, velux rolluik en elektrische rolluiken

Winkelrolhekken Harol

Je handelszaak is je visitekaartje, ook na de sluitingstijd. Rol-elek biedt jou een veilige en moderne totaalafsluiting: het Harol-rolhek. Zo jouw zaak, zo jouw rolhekken: er zijn onbegrensde combinaties mogelijk van profielen, lamellen en kleuren die je industriële rolpoort perfect afstemmen op jouw activiteiten, bedrijfskleuren en op de architectuur van je winkelpand. 

Veiligheid eerst: de RH800 bestaat uit zware aluminium profielen in oersterke geleiders en kan uitgerust worden met een ophefbeveiliging. Met dit winkelrolhek kan je jouw vitrine en ingang beveiligen tegen ongewenste bezoekers terwijl je er niet aanwezig bent. 

Weg onderhoud: het mechanische (elektrische) gedeelte van de industriële winkelrolluiken verlangt geen specifiek onderhoud. De RH800 neemt genoegen met een regelmatige poetsbeurt. Het winkelrolluik is ook geschikt voor particuliere woningen. Rolluiken, velux rolluik en elektrische rolluiken

Rolpoorten Harol

De Harol-rolpoorten RP077 vormen een belangrijke beveiliging voor zowel handelaars, winkeliers als particulieren. Een rolpoort voor alle seizoenen en situaties: met het knappe kleurenpalet en de kwaliteitsconstructie is de poort uitermate geschikt voor talloze situaties: etalage, magazijnen, doorgangen, garages, garageboxen…. 

Eigendommen achter poort en grendel: een Harol-garagerolluik RP077 houdt ongewenste bezoekers op een elegante maar efficiënte manier op afstand, zodat je zeker bent van een afdoende beveiliging van je eigendom terwijl je weg bent. 

Geruisloos comfort: je garagerolpoort RP077 sluit opvallend stil. Bovendien heb je de keuze uit volgende bedieningen: motor met o.a. een automatische eindstop, thermische beveiliging en in optie de onderlatbeveiliging en/of een afstandsbediening. Rolluiken, velux rolluik en elektrische rolluiken

Dakraamrolluiken Velux

Velux-dakraamrolluiken zorgen voor bescherming en comfort. De verduisterende dakraamrolluiken bieden een optimale bescherming tegen zonnestralen, een beperking van de regen- en hagelgeluiden en een goede isolatie tegen warmteverlies in de winter. 

Het Velux-rolluik heeft de "Red Dot", een sterk gewaardeerde internationale designprijs, gewonnen. Velux-rolluiken zijn meesters in comfort, met tal van bedieningsmogelijkheden: je kan kiezen voor elektrische bediening, de bekabelde versie, of voor rolluiken op zonne-energie met afstandsbediening. Rolluiken, velux rolluik en elektrische rolluiken

Plaatsing van je rolluiken

Rolluiken gekocht? Ons goed opgeleide personeel komt de rolluiken plaatsen bij jouw thuis. Veel werk? Bijlange niet, het duurt slechts een uurtje! Ons team heeft zelfs geen boormachine nodig. Voor onze garantievoorwaarden kunt u ons steeds contacteren.
Rolluiken, velux rolluik en elektrische rolluiken

Bekijk ook

Ook geïnteresseerd in onze andere functionele oplossingen? Lees meer: