Maak een afspraak

Rolluiken

Rolluiken combineren functionaliteit & esthetiek voor een verfijnd wooncomfort ! Ze beschermen uw huis tegen koude en warmte, regen of geluidsoverlast en doen bovendien dienst als zonwering. Het stabiele aluminiumpantser is een effectieve bescherming tegen inbraak en vernielingen. Rol-elek is verdeler van het kwaliteitsmerk Harol en werkt uitsluitend met rolluiken vervaardigd uit hoogwaardige Harol onderdelen. Men onderscheid onderstaande soorten van rolluiken:

InbouwrolluikenVoorzetrolluikenWinkelrolhekkenRolpoortenDakraamrolluiken
 

Inbouwrolluiken

Inbouwrolluiken combineren functionaliteit en esthetiek voor een verfijnd wooncomfort. Zij beschermen uw huis tegen kou en warmte, regen of geluidsoverlast en doen bovendien dienst als zonwering. Het stabiele aluminiumpantser is een effectieve bescherming tegen inbraak en vernielingen. Rolelek is verdeler van het kwaliteitsmerk Harol en werkt uitsluitend met rolluiken vervaardigd uit hoogwaardige Harol onderdelen.

Inbouwrolluiken zijn leverbaar in een uitgebreid kleurenassortiment, bovendien kiest U liefst 8 types lamellen, in PVC of dubbelwandige aluminium met isolatieschuim.

Voor nieuwbouw biedt het Harol inbouwrolluik met zijn kleine oprol diameter voor elke inbouwsituatie altijd een optimale oplossing. Alle rolluiken kunnen bediend worden met lint, veeras of motor met of zonder afstandsbediening. Vraag ook naar ons uitgebreide domotica oplossingen.

Voorzetrolluiken

Geen rolluiken voorzien bij de nieuwbouw? En u wilt toch ongewenste blikken en barre weersomstandigheden buiten houden ? Geen nood ! Rol-elek monteert nadien op professionele wijze uw Harol voorzetrolluiken. Zonder kap en breekwerk. Harol heeft 4 type voorzetrolluiken: VR080,VR130,VR200 en de VR140 :

VR080: Back to basic. U wilt een rolluik van topkwaliteit, zonder dat dit meteen uw bouw- of renovatiebudget in gedrang brengt ? Dan stelt Rol-elek u het voorzetrolluik VR080 voor. Met dit instapmodel haalt u voor een bijzonder scherpe prijs de befaamde Harol-kwaliteit in huis, inclusief onze vijfjarige garantie.

VR130: De toekomst achterna. Dit Multifunctioneel voorzetrolluik met zijn compact afgeschuinde en of afgerond design geeft de VR130 uw huis een moderne, eigentijdse look. Tal van bedieningen, afmetingen en kleuren zijn beschikbaar. Bovendien kan de VR130 uitgerust worden met een ingebouwde vliegenhor, een extrusie-kast en nieuwe veiligheidsopties.

VR200: Voor als u het groot ziet. Zoekt u een rolluik voor een groot raamoppervlak of om voor het uitstalraam van uw zaak te plaatsen ? Dan is de nieuwe VR200 de ideale oplossing. Dit rolluik is uiterst geschikt voor grotere oppervlakten : met de VR200 kan je tot 5 meter breed en 3,5 meter hoog gaan ! Bovendien kunt u kiezen tussen verschillende bedieningsmogelijkheden en meerdere kleuren. Perfect voor wie het groter ziet !

Winkelrolhekken

Uw handelszaak is uw visitekaartje, ook na de sluitingstijd. Rol-elek biedt u een veilige en moderne totaalafsluiting: het Harol-rolhek. Zo uw zaak, zo uw rolhekken: er zijn onbegrensde combinaties mogelijk van profielen, lamellen en kleuren die uw rolhek perfect afstemmen op uw activiteiten, bedrijfskleuren en op de architectuur van uw winkelpand.

Veiligheid eerst: de RH800 bestaat uit zware aluminium profielen in oersterke geleiders en kan uitgerust worden met een ophefbeveiliging. Op deze manier kan u uw vitrine en ingang beveiligen tegen ongewenste bezoekers terwijl u er niet aanwezig bent.

Weg onderhoud: het mechanische (elektrische) gedeelte verlangt geen specifiek onderhoud. De RH800 neemt genoegen met een regelmatige poetsbeurt. De RH800 is ook geschikt voor particuliere woningen.

Rolpoorten

De Harol-rolluiken RP077 vormen een belangrijke beveiliging voor zowel handelaars, winkeliers als particulieren. Een rolluik RP077 voor alle seizoenen en situaties: met het knappe kleurenpalet en de kwaliteitsconstructie is het rolluik RP077 uitermate geschikt voor talloze situaties: etalage, magazijnen, doorgangen, garages, garageboxen….

Eigendommen achter poort en grendel: een Harol-rolluik RP077 houdt ongewenste bezoekers op een elegante maar efficiënte manier op afstand, zodat u zeker bent van een afdoende beveiligig van uw eigendom terwijl u weg bent.

Geruisloos comfort: uw rolluik RP077 sluit opvallend stil. Bovendien hebt u de keuze uit volgende bedieningen : motor met o.a. een automatische eindstop, thermische beveiliging en in optie de onderlatbeveiliging en/of een afstandsbediening.

Dakraamrolluiken

Velux-dakraamrolluiken zorgen voor bescherming en comfort. De Velux dakraamrolluiken beiden een optimale bescherming tegen zonnestralen, een efficiënte verduistering, een beperking van de regen- en hagelgeluiden en een goede isolatie tegen warmteverlies in de winter.

Het Velux-rolluik heeft de "Red Dot", een sterk gewaardeerde internationale designprijs, gewonnen. Velux-rolluiken zijn meesters in comfort, met tal van bedieningsmogelijkheden: manuele bediening met stang, elektrische bediening, bekabelde versie, of op zonne-energie met afstandsbediening.