Zonwering Wespelaar

Mooi weer in Wespelaar is zalig, maar soms wil je liever het comfort van zonwering. Hou de hitte buiten en geniet heerlijk van de schaduw terwijl u beschermt bent tegen schadelijke uv-stralen.

  • +30 jaar ervaring

  • Nauw contact van begin tot eind

  • Persoonlijke aanpak

Zonwering Wespelaar
Erkende Partner
Zonwering Wespelaar

Gespecialiseerde dealer in zonwering Wespelaar

Elke zonwering in Wespelaar wordt op maat gemaakt en door Rol-elek vakkundig geplaatst: in jouw lievelingskleur, met of zonder fantasietjes…Meer nog: dankzij onze draadloze motorbediening worden breekwerken herleid tot een minimum. Van genieten gesproken...

100%
erkend

5 jaar garantie

Gratis offerte Wespelaar

Ontdek hieronder de verschillende soorten zonwering Wespelaar

Harol zonneschermen Wespelaar

Dit zonneluifel of zonnetent, plaatsen we tegen de gevel van jouw woning in Wespelaar. We zoeken met jou naar de beste mogelijkheden voor de montage van jouw zonnewering.Ontdek het uitgebreideassortiment van de Harol zonneschermen te Wespelaar.

Gratis offerte Wespelaar

Verandazonwering Wespelaar

Hoe kan je jouw veranda koel houden? Met verandazonwering in Wespelaar die bovenop jouw veranda wordt geplaatst.Dé verandazonwering Wespelaar is geschikt voor elke veranda-constructie en standaard uitgerust met elektrische aandrijving.

Gratis offerte Wespelaar

Zonwering screens Wespelaar

Vervelende lichtinval op jouw televisie of computerscherm? Zonnescreens zijn de ideale lichtfilters, zowel thuis als op kantoor.Zonwering screens worden op of in het raamwerk gemonteerd te Wespelaar. Het transparante doek zakt voor het raam naar beneden.

Gratis offerte Wespelaar

Uitvalschermen zonwering Wespelaar

Geniet ook binnenshuis van de zon en plaats een uitvalscherm.Dit type gevelzonwering wordt voor je vensters aan de buitenkant van je woning te Wespelaargeplaatst en houdt als de beste de warmte buiten.

Gratis offerte Wespelaar

Zonwering Wespelaar

Wij helpen U graag bij de keuze op basis van de gewenste functies en esthethiek. Vraag vrijblijvend advies en ontdek ons ruim assortiment in onze toonzaal.

De Rol-Elek belofte

Expertise

Met meer dan 30 jaar ervaring weten onze vakmannen voor elk probleem de geschikte oplossing.

Persoonlijk

Doordat we een kleine onderneming zijn zorgen we voor een nauw contact van begin tot het eind.

Totaalservice

Een correcte afwerking is onze doelstelling alsook een uitstekende service na verkoop.

Ook zij kozen voor kwaliteit

"Aanrader! Reeds verschillende producten laten plaatsen en top tevreden. Zowel de service als plaatsing.

Laatste project was een terrasoverkapping. Hierover topservice en advies gehad in de mooie vernieuwde toonzaal."

- Marina

"Wij zijn heel tevreden met Rol-elek. Van bij het begin (bezoek in winkel, opmeting, offerte, plaatsing) tot zelfs de dienst na verkoop.

De plaatsing ging vlot en de werkmannen waren zeer vriendelijk, behulpzaam en lieten alles proper achter. Wij kunnen hen alleen maar aanraden!"

- Stefanie

"Enorm tevreden met de plaatsing van mijn rolluik! Na een opmeting door een vakman ter plaatsen, meteen een duidelijke offerte ontvangen met een overzichtelijke onderverdeling van de prijs.

Dit is iets wat ik bij de concurrentie niet ontvangen heb. De servicedienst voor inplannen van de plaatsing heeft me correct en snel verder geholpen."

- Arne

Advies nodig bij de keuze van het juiste product?

Vraag gerust een vrijblijvend advies gesprek aan bij één van onze adviseurs. Wij zoeken samen met U naar een  oplossing op maat.