Zonwering Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek

Mooi weer in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek is zalig, maar soms wil je liever het comfort van zonwering. Hou de hitte buiten en geniet heerlijk van de schaduw terwijl u beschermt bent tegen schadelijke uv-stralen.

  • +30 jaar ervaring

  • Nauw contact van begin tot eind

  • Persoonlijke aanpak

Zonwering Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek
Erkende Partner
Zonwering Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek

Gespecialiseerde dealer in zonwering Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek

Elke zonwering in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek wordt op maat gemaakt en door Rol-elek vakkundig geplaatst: in jouw lievelingskleur, met of zonder fantasietjes…Meer nog: dankzij onze draadloze motorbediening worden breekwerken herleid tot een minimum. Van genieten gesproken...

100%
erkend

5 jaar garantie

Gratis offerte Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek

Ontdek hieronder de verschillende soorten zonwering Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek

Harol zonneschermen Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek

Dit zonneluifel of zonnetent, plaatsen we tegen de gevel van jouw woning in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek. We zoeken met jou naar de beste mogelijkheden voor de montage van jouw zonnewering.Ontdek het uitgebreideassortiment van de Harol zonneschermen te Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek.

Gratis offerte Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek

Verandazonwering Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek

Hoe kan je jouw veranda koel houden? Met verandazonwering in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek die bovenop jouw veranda wordt geplaatst.Dé verandazonwering Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek is geschikt voor elke veranda-constructie en standaard uitgerust met elektrische aandrijving.

Gratis offerte Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek

Zonwering screens Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek

Vervelende lichtinval op jouw televisie of computerscherm? Zonnescreens zijn de ideale lichtfilters, zowel thuis als op kantoor.Zonwering screens worden op of in het raamwerk gemonteerd te Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek. Het transparante doek zakt voor het raam naar beneden.

Gratis offerte Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek

Uitvalschermen zonwering Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek

Geniet ook binnenshuis van de zon en plaats een uitvalscherm.Dit type gevelzonwering wordt voor je vensters aan de buitenkant van je woning te Onze-Lieve-Vrouw-Lombeekgeplaatst en houdt als de beste de warmte buiten.

Gratis offerte Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek

Zonwering Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek

Wij helpen U graag bij de keuze op basis van de gewenste functies en esthethiek. Vraag vrijblijvend advies en ontdek ons ruim assortiment in onze toonzaal.

De Rol-Elek belofte

Expertise

Met meer dan 30 jaar ervaring weten onze vakmannen voor elk probleem de geschikte oplossing.

Persoonlijk

Doordat we een kleine maar professioneel bedrijf zijn, zorgen we voor een nauw contact van begin tot het eind.

Totaalservice

Een correcte afwerking is onze doelstelling alsook een uitstekende service na verkoop.

Ook zij kozen voor kwaliteit

"Aanrader! Reeds verschillende producten laten plaatsen en top tevreden. Zowel de service als plaatsing.

Laatste project was een terrasoverkapping. Hierover topservice en advies gehad in de mooie vernieuwde toonzaal."

- Marina

"Wij zijn heel tevreden met Rol-elek. Van bij het begin (bezoek in winkel, opmeting, offerte, plaatsing) tot zelfs de dienst na verkoop.

De plaatsing ging vlot en de werkmannen waren zeer vriendelijk, behulpzaam en lieten alles proper achter. Wij kunnen hen alleen maar aanraden!"

- Stefanie

"Enorm tevreden met de plaatsing van mijn rolluik! Na een opmeting door een vakman ter plaatsen, meteen een duidelijke offerte ontvangen met een overzichtelijke onderverdeling van de prijs.

Dit is iets wat ik bij de concurrentie niet ontvangen heb. De servicedienst voor inplannen van de plaatsing heeft me correct en snel verder geholpen."

- Arne

Advies nodig bij de keuze van het juiste product?

Vraag gerust een vrijblijvend advies gesprek aan bij één van onze adviseurs. Wij zoeken samen met U naar een  oplossing op maat.