Zonwering Hofstade

Mooi weer in Hofstade is zalig, maar soms wil je liever het comfort van zonwering. Hou de hitte buiten en geniet heerlijk van de schaduw terwijl u beschermt bent tegen schadelijke uv-stralen.

  • +30 jaar ervaring

  • Nauw contact van begin tot eind

  • Persoonlijke aanpak

Zonwering Hofstade
Erkende Partner
Zonwering Hofstade

Gespecialiseerde dealer in zonwering Hofstade

Elke zonwering in Hofstade wordt op maat gemaakt en door Rol-elek vakkundig geplaatst: in jouw lievelingskleur, met of zonder fantasietjes…Meer nog: dankzij onze draadloze motorbediening worden breekwerken herleid tot een minimum. Van genieten gesproken...

100%
erkend

5 jaar garantie

Gratis offerte Hofstade

Ontdek hieronder de verschillende soorten zonwering Hofstade

Harol zonneschermen Hofstade

Dit zonneluifel of zonnetent, plaatsen we tegen de gevel van jouw woning in Hofstade. We zoeken met jou naar de beste mogelijkheden voor de montage van jouw zonnewering.Ontdek het uitgebreideassortiment van de Harol zonneschermen te Hofstade.

Gratis offerte Hofstade

Verandazonwering Hofstade

Hoe kan je jouw veranda koel houden? Met verandazonwering in Hofstade die bovenop jouw veranda wordt geplaatst.Dé verandazonwering Hofstade is geschikt voor elke veranda-constructie en standaard uitgerust met elektrische aandrijving.

Gratis offerte Hofstade

Zonwering screens Hofstade

Vervelende lichtinval op jouw televisie of computerscherm? Zonnescreens zijn de ideale lichtfilters, zowel thuis als op kantoor.Zonwering screens worden op of in het raamwerk gemonteerd te Hofstade. Het transparante doek zakt voor het raam naar beneden.

Gratis offerte Hofstade

Uitvalschermen zonwering Hofstade

Geniet ook binnenshuis van de zon en plaats een uitvalscherm.Dit type gevelzonwering wordt voor je vensters aan de buitenkant van je woning te Hofstadegeplaatst en houdt als de beste de warmte buiten.

Gratis offerte Hofstade

Zonwering Hofstade

Wij helpen U graag bij de keuze op basis van de gewenste functies en esthethiek. Vraag vrijblijvend advies en ontdek ons ruim assortiment in onze toonzaal.

De Rol-Elek belofte

Expertise

Met meer dan 30 jaar ervaring weten onze vakmannen voor elk probleem de geschikte oplossing.

Persoonlijk

Doordat we een kleine maar professioneel bedrijf zijn, zorgen we voor een nauw contact van begin tot het eind.

Totaalservice

Een correcte afwerking is onze doelstelling alsook een uitstekende service na verkoop.

Ook zij kozen voor kwaliteit

"Aanrader! Reeds verschillende producten laten plaatsen en top tevreden. Zowel de service als plaatsing.

Laatste project was een terrasoverkapping. Hierover topservice en advies gehad in de mooie vernieuwde toonzaal."

- Marina

"Wij zijn heel tevreden met Rol-elek. Van bij het begin (bezoek in winkel, opmeting, offerte, plaatsing) tot zelfs de dienst na verkoop.

De plaatsing ging vlot en de werkmannen waren zeer vriendelijk, behulpzaam en lieten alles proper achter. Wij kunnen hen alleen maar aanraden!"

- Stefanie

"Enorm tevreden met de plaatsing van mijn rolluik! Na een opmeting door een vakman ter plaatsen, meteen een duidelijke offerte ontvangen met een overzichtelijke onderverdeling van de prijs.

Dit is iets wat ik bij de concurrentie niet ontvangen heb. De servicedienst voor inplannen van de plaatsing heeft me correct en snel verder geholpen."

- Arne

Advies nodig bij de keuze van het juiste product?

Vraag gerust een vrijblijvend advies gesprek aan bij één van onze adviseurs. Wij zoeken samen met U naar een  oplossing op maat.