Zonwering Gelrode

Mooi weer in Gelrode is zalig, maar soms wil je liever het comfort van zonwering. Hou de hitte buiten en geniet heerlijk van de schaduw terwijl u beschermt bent tegen schadelijke uv-stralen.

  • +30 jaar ervaring

  • Nauw contact van begin tot eind

  • Persoonlijke aanpak

Zonwering Gelrode
Erkende Partner
Zonwering Gelrode

Gespecialiseerde dealer in zonwering Gelrode

Elke zonwering in Gelrode wordt op maat gemaakt en door Rol-elek vakkundig geplaatst: in jouw lievelingskleur, met of zonder fantasietjes…Meer nog: dankzij onze draadloze motorbediening worden breekwerken herleid tot een minimum. Van genieten gesproken...

100%
erkend

5 jaar garantie

Gratis offerte Gelrode

Ontdek hieronder de verschillende soorten zonwering Gelrode

Harol zonneschermen Gelrode

Dit zonneluifel of zonnetent, plaatsen we tegen de gevel van jouw woning in Gelrode. We zoeken met jou naar de beste mogelijkheden voor de montage van jouw zonnewering.Ontdek het uitgebreideassortiment van de Harol zonneschermen te Gelrode.

Gratis offerte Gelrode

Verandazonwering Gelrode

Hoe kan je jouw veranda koel houden? Met verandazonwering in Gelrode die bovenop jouw veranda wordt geplaatst.Dé verandazonwering Gelrode is geschikt voor elke veranda-constructie en standaard uitgerust met elektrische aandrijving.

Gratis offerte Gelrode

Zonwering screens Gelrode

Vervelende lichtinval op jouw televisie of computerscherm? Zonnescreens zijn de ideale lichtfilters, zowel thuis als op kantoor.Zonwering screens worden op of in het raamwerk gemonteerd te Gelrode. Het transparante doek zakt voor het raam naar beneden.

Gratis offerte Gelrode

Uitvalschermen zonwering Gelrode

Geniet ook binnenshuis van de zon en plaats een uitvalscherm.Dit type gevelzonwering wordt voor je vensters aan de buitenkant van je woning te Gelrodegeplaatst en houdt als de beste de warmte buiten.

Gratis offerte Gelrode

Zonwering Gelrode

Wij helpen U graag bij de keuze op basis van de gewenste functies en esthethiek. Vraag vrijblijvend advies en ontdek ons ruim assortiment in onze toonzaal.

De Rol-Elek belofte

Expertise

Met meer dan 30 jaar ervaring weten onze vakmannen voor elk probleem de geschikte oplossing.

Persoonlijk

Doordat we een kleine onderneming zijn zorgen we voor een nauw contact van begin tot het eind.

Totaalservice

Een correcte afwerking is onze doelstelling alsook een uitstekende service na verkoop.

Ook zij kozen voor kwaliteit

"Aanrader! Reeds verschillende producten laten plaatsen en top tevreden. Zowel de service als plaatsing.

Laatste project was een terrasoverkapping. Hierover topservice en advies gehad in de mooie vernieuwde toonzaal."

- Marina

"Wij zijn heel tevreden met Rol-elek. Van bij het begin (bezoek in winkel, opmeting, offerte, plaatsing) tot zelfs de dienst na verkoop.

De plaatsing ging vlot en de werkmannen waren zeer vriendelijk, behulpzaam en lieten alles proper achter. Wij kunnen hen alleen maar aanraden!"

- Stefanie

"Enorm tevreden met de plaatsing van mijn rolluik! Na een opmeting door een vakman ter plaatsen, meteen een duidelijke offerte ontvangen met een overzichtelijke onderverdeling van de prijs.

Dit is iets wat ik bij de concurrentie niet ontvangen heb. De servicedienst voor inplannen van de plaatsing heeft me correct en snel verder geholpen."

- Arne

Advies nodig bij de keuze van het juiste product?

Vraag gerust een vrijblijvend advies gesprek aan bij één van onze adviseurs. Wij zoeken samen met U naar een  oplossing op maat.