Sectionale poorten Steenokkerzeel

Je wilt een sectionale poort in Steenokkerzeel die zowel bij je thuis als bij je persoonlijkheid past? Dan is een sectionaal poort de ideale oplossing.

  • +30 jaar ervaring

  • Nauw contact van begin tot eind

  • Persoonlijke aanpak

Sectionale poorten Steenokkerzeel
Erkende Partner
Sectionale poorten Steenokkerzeel

Gespecialiseerde dealer in sectionale poorten Steenokkerzeel

Sectionale poorten te Steenokkerzeel houden ongewenst bezoek buiten en zijn voorzien van de meeste moderne snufjes die het gebruiksgemak verbeteren.De isolerende sectionale poorten houden koude en vocht probleemloos buiten, zo bespaar je heel wat energie!

100%
erkend

5 jaar garantie

Gratis offerte Steenokkerzeel

De voordelen van sectionale poorten Steenokkerzeel

Waaier van kleuren

De sectionale poorten Steenokkerzeel zijn verkrijgbaar in maar liefst 10 standaardkleuren, en dit zowel in satiné- als in matte.Toch liever iets anders? Kies vrij uit de meer dan 200 RAL-kleuren, of uit een waaier krasvaste structuurlakken.

Gratis offerte Steenokkerzeel

Eenvoudig te openen sectionale poort Steenokkerzeel en goed isolerend

De comfortabele, elektrische bediening is geluidsarm, standaard uitgerust met soft-start/ soft-stop en een hindernisherkenning en bedienbaar vanuit je auto.Bovendien zijn de sectionaal poorten Steenokkerzeel goed isolerend. Koude en vocht blijven buiten dankzij extra isolatie.

Gratis offerte Steenokkerzeel

Sectionaal poort Steenokkerzeel: buitengewoon veilig en betrouwbaar

Elektronische beveiliging tegen het ongewild openen van de garagepoort, inbraakbeveiliging, veerbreukbeveiliging, vingerklembeveiliging en een fotocel.De sectionale poorten Steenokkerzeel zijn gecertificeerd met de CE-norm voor hun veiligheid.

Gratis offerte Steenokkerzeel

Sectionale poorten Steenokkerzeel

Wij helpen U graag bij de keuze op basis van de gewenste functies en esthethiek. Vraag vrijblijvend advies en ontdek ons ruim assortiment in onze toonzaal.

De Rol-Elek belofte

Expertise

Met meer dan 30 jaar ervaring weten onze vakmannen voor elk probleem de geschikte oplossing.

Persoonlijk

Doordat we een kleine maar professioneel bedrijf zijn, zorgen we voor een nauw contact van begin tot het eind.

Totaalservice

Een correcte afwerking is onze doelstelling alsook een uitstekende service na verkoop.

Ook zij kozen voor kwaliteit

"Aanrader! Reeds verschillende producten laten plaatsen en top tevreden. Zowel de service als plaatsing.

Laatste project was een terrasoverkapping. Hierover topservice en advies gehad in de mooie vernieuwde toonzaal."

- Marina

"Wij zijn heel tevreden met Rol-elek. Van bij het begin (bezoek in winkel, opmeting, offerte, plaatsing) tot zelfs de dienst na verkoop.

De plaatsing ging vlot en de werkmannen waren zeer vriendelijk, behulpzaam en lieten alles proper achter. Wij kunnen hen alleen maar aanraden!"

- Stefanie

"Enorm tevreden met de plaatsing van mijn rolluik! Na een opmeting door een vakman ter plaatsen, meteen een duidelijke offerte ontvangen met een overzichtelijke onderverdeling van de prijs.

Dit is iets wat ik bij de concurrentie niet ontvangen heb. De servicedienst voor inplannen van de plaatsing heeft me correct en snel verder geholpen."

- Arne

Advies nodig bij de keuze van het juiste product?

Vraag gerust een vrijblijvend advies gesprek aan bij één van onze adviseurs. Wij zoeken samen met U naar een  oplossing op maat.