Rolluiken Sint-Margriete-Houtem

Rolluiken Sint-Margriete-Houtem beschermen jouw huis tegen koude en warmte, regen of geluidsoverlast en doen bovendien dienst als zonwering. Het stabiele aluminiumpantser is een effectieve bescherming tegen inbraak en vernielingen. Ga voor rolluiken in Sint-Margriete-Houtem .

  • +30 jaar ervaring

  • Nauw contact van begin tot eind

  • Persoonlijke aanpak

Rolluiken Sint-Margriete-Houtem
Erkende Partner
Rolluiken Sint-Margriete-Houtem

Gespecialiseerde dealer in rolluiken Sint-Margriete-Houtem

Rol-elek is verdeler van het kwaliteitsmerk Harol en werkt uitsluitend met rolluiken vervaardigd uit hoogwaardige onderdelen.Ons vakkundig opgeleide technieker komt de rolluiken plaatsen in Sint-Margriete-Houtem. Veel werk? Bijlange niet, het duurt slechts een uurtje! Ons team heeft zelfs geen boormachine nodig.

100%
erkend

5 jaar garantie

Gratis offerte te Sint-Margriete-Houtem

Ontdek hieronder de verschillende soorten rolluikenSint-Margriete-Houtem

Voorzetrolluiken Sint-Margriete-Houtem

Geen rolluiksystemen voorzien bij uw nieuwbouw? Geen nood! Rol-elek monteert nadien op professionele wijze jouw voorzetrolluiken te Sint-Margriete-Houtem. Zonder kap en breekwerk.Tal van bedieningen, afmetingen en kleuren zijn beschikbaar.

Gratis offerte te Sint-Margriete-Houtem

Inbouwrolluiken Sint-Margriete-Houtem

Ingebouwde rolluiken zijn de perfecte oplossing om een rolluiksysteem naadloos in je woning te laten passen.Ingebouwde rolluiken in Sint-Margriete-Houtem zijn leverbaar in een uitgebreid kleurenassortiment,bovendien kies je uit maar liefst 8 types lamellen, in pvc of dubbelwandigealuminium met isolatieschuim.

Gratis offerte te Sint-Margriete-Houtem

Winkelrolhek rolluiken Sint-Margriete-Houtem

Je handelszaak is je visitekaartje, ook na de sluitingstijd. Rol-elek biedt jou een veilige en moderne totaalafsluiting: het rolhek.Er zijn onbegrensde combinaties mogelijk van profielen, lamellen en kleuren die je industriële rolpoort perfect afstemmen op jouw activiteiten, bedrijfskleuren en op de architectuur van je winkelpand te Sint-Margriete-Houtem.

Gratis offerte te Sint-Margriete-Houtem

Rolpoort rolluiken Sint-Margriete-Houtem

De rolpoorten vormen een belangrijke beveiliging voor zowel handelaars, winkeliers als particulieren.Een rolpoort voor alle seizoenen en situaties: met het knappe kleurenpalet en de kwaliteitsconstructie is de poort uitermate geschikt voor talloze situaties: etalage, magazijnen, doorgangen, garages, garageboxen te Sint-Margriete-Houtem.

Gratis offerte te Sint-Margriete-Houtem

Dakraam rolluiken Sint-Margriete-Houtem

Dakraam rolluiken in Sint-Margriete-Houtem zorgen voor bescherming en comfort. De rolluiken zijn meesters in comfort, met tal van bedieningsmogelijkheden.De verduisterende dakraam rolluiken bieden een optimale bescherming tegen zonnestralen, een beperking van de regen- en hagelgeluiden en een goede isolatie tegen warmteverlies in de winter.

Gratis offerte te Sint-Margriete-Houtem

Rolluiken Sint-Margriete-Houtem

Wij helpen U graag bij de keuze op basis van de gewenste functies en esthethiek. Vraag vrijblijvend advies en ontdek ons ruim assortiment in onze toonzaal.

De Rol-Elek belofte

Expertise

Met meer dan 30 jaar ervaring weten onze vakmannen voor elk probleem de geschikte oplossing.

Persoonlijk

Doordat we een kleine maar professioneel bedrijf zijn, zorgen we voor een nauw contact van begin tot het eind.

Totaalservice

Een correcte afwerking is onze doelstelling alsook een uitstekende service na verkoop.

Ook zij kozen voor kwaliteit

"Aanrader! Reeds verschillende producten laten plaatsen en top tevreden. Zowel de service als plaatsing.

Laatste project was een terrasoverkapping. Hierover topservice en advies gehad in de mooie vernieuwde toonzaal."

- Marina

"Wij zijn heel tevreden met Rol-elek. Van bij het begin (bezoek in winkel, opmeting, offerte, plaatsing) tot zelfs de dienst na verkoop.

De plaatsing ging vlot en de werkmannen waren zeer vriendelijk, behulpzaam en lieten alles proper achter. Wij kunnen hen alleen maar aanraden!"

- Stefanie

"Enorm tevreden met de plaatsing van mijn rolluik! Na een opmeting door een vakman ter plaatsen, meteen een duidelijke offerte ontvangen met een overzichtelijke onderverdeling van de prijs.

Dit is iets wat ik bij de concurrentie niet ontvangen heb. De servicedienst voor inplannen van de plaatsing heeft me correct en snel verder geholpen."

- Arne

Advies nodig bij de keuze van het juiste product?

Vraag gerust een vrijblijvend advies gesprek aan bij één van onze adviseurs. Wij zoeken samen met U naar een  oplossing op maat.