Tijdelijke acties bij Rol-Elek

Profiteer van de volgende straffe acties:

  • Tot € 2 500 korting op alle Renson overkappingen

  • Gratis motor bij aankoop van een Harol knikarmscherm

  • 5% korting op verandazonwering, uitvalschermen, buitenjaloezieën en windschermen van Harol

  • Tot €85 korting per gemotoriseerd Harol voorzetrolluik

  • €700 korting op de netto aankoopprijs van LED-verlichting

  • 5% korting op de netto aankoopprijs op elk ‘Buitenleven’ product

Controleer de actievoorwaarden

Tot € 2 500 korting op alle Renson overkappingen

Thuiskomen na de vakantie met pijn in het hart? Renson verlicht de pijn met een korting tot 2.500€ (+BTW) op alle Renson terrasoverkappingen. Zo creëer je thuis je eigen 'paradijsje' en geniet je het hele jaar door van het vakantiegevoel …thuis!

Offerte aanvragen

Gratis motor bij aankoop van een knikarmscherm

De consument krijgt een gratis motor bij aankoop van een knikarmscherm van de types in bijhorende tabel. De actie is geldig tijdens de actieperiode van 14 maart tot en met 13 juni 2022.

Offerte aanvragen

Tot €80 korting per gemotoriseerd screen

De consument krijgt tot €80 korting bij aankoop van een screen van de types in bijhorende tabel. De actie is geldig tijdens de actieperiode van 14 maart tot en met 13 juni 2022.

Offerte aanvragen

5% korting op verandazonwering, uitvalschermen, buitenjaloezieën en windschermen

De consument krijgt 5% korting bij aankoop van verandazonwering, uitvalschermen, buitenjaloezieën en windschermen, genoemd in bijhorende tabel. De actie is geldig tijdens de actieperiode van 14 maart tot en met 13 juni 2022.

Offerte aanvragen

Tot €85 korting per gemotoriseerd voorzetrolluik

De consument krijgt tot €85 korting per gemotoriseerd voorzetrolluik bij aankoop van een gemotoriseerd voorzetrolluik van de types in bijhorende tabel. De actie is geldig tijdens de actieperiode van 14 maart tot en met 13 juni 2022. Hier is geen maximum aantal voorzetrolluiken aan gekoppeld.

Offerte aanvragen

€700 korting op de netto aankoopprijs van LED-verlichting

De consument krijgt €700 korting op de netto aankoopprijs van LED-verlichting (Nomo, Rialto, Opera, Vision en Brera). Hierbij heeft de consument de keuze uit een LED-strip of 6 LED-spots. Deze actie is geldig tijdens de actieperiode van 14 maart tot en met 13 juni 2022 en is niet cumuleerbaar.

Offerte aanvragen

5% korting op de netto aankoopprijs op elk ‘Buitenleven’ product

De consument krijgt 5% korting op de netto aankoopprijs op elk product van het gamma ‘Buitenleven’. De actie is geldig tijdens de actieperiode van 14 maart tot en met 13 juni 2022.

Offerte aanvragen

Advies nodig bij de keuze van het juiste product?

Vraag gerust een vrijblijvend advies gesprek aan bij één van onze adviseurs. Wij zoeken samen met U naar een  oplossing op maat.