Facebook Pixel
Maak een afspraak

Zonnewering en Velux screens bij Rol-elek

Zonnewering bij Rol-elek

Het grote voordeel van zonnewering is dat je zelf je klimaat in jouw woning kunt bijstellen. Bij Rol-elek maken we je zonnewering op maat. Daarnaast kun je ervoor kiezen om deze oplossing door onze vakmensen te laten installeren. Zonnewering is binnen onze organisatie een breed begrip. Onder dit begrip vallen namelijk knikarmschermen, verandazonwering, uitvalschermen en screens. We leggen even hoe deze oplossingen zonwerend zijn.

Knikarmschermen worden tegen de gevel van je woning geplaatst, ter hoogte van je terras of af te schermen ruimte. Deze zonnewering is gemakkelijk in gebruik en wordt steeds op maat gemaakt. Verandazonwering kun je laten plaatsen om jouw veranda in elk seizoen leefbaar te houden. Binnen Rol-elek plaatsen we zonnewering van het merk Harol. Screens zijn een efficiënte oplossing om de zon buiten te houden. Deze screens lijken net gordijnen voor de buitenkant van je woning. Deze oplossing beperkt nauwelijks jouw uitzicht en is opvallend onopvallend. Tot slot kunnen we uitvalschermen plaatsen als zonnewering voor je woning. Deze schermen isoleren goed en zorgen er dus voor dat je geen milieuonvriendelijke oplossingen moet installeren in je woning.Velux screens bij Rol-elek

Ook Velux zonnewering en Velux screens vallen onder de hoogwaardige zonnewering die Rol-elek aanbiedt. Velux zelf is een gekend bedrijf voor zonneschermen die van buiten uit geïnstalleerd worden. Het grote voordeel hier is dat je de warmte buiten houdt. Dankzij het lichtdoorlatende doek blijft je uitzicht steeds behouden.

Deaarnaast gaat het merk nog een stapje verder. Naast de algemene zonnescreens, kun je nu ook verduisterende zonneschermen laten plaatsen. Deze Velux screens zijn interessant voor mensen die een goede nachtrust of een deugddoend middagdutje willen hebben. Daarnaast werken deze panelen op zonne-energie en zijn ze dus heel duurzaam.Voordelen van zonnewering en Velux screens

Wanneer Harol dealer Rol-elek voor je woning zonnewering of een Velux screen mag installeren, brengt dat veel voordelen voor je woning met zich mee. We sommen er enkele voor je op.

  • Een zonnewering zorgt voor een aangename temperatuur in je woning. Een Velux screen beperkt het zonlicht waardoor er minder warmte binnenkomt.
  • Daarnaast bespaar je energie wanneer je een zonnewering plaatst. Wanneer je de zon buiten houdt, blijven de ruimtes koeler en hoef je dus de airco niet in te schakelen.
  • Vervolgens zorgen de aanwezigheid van een zonnewering of een Velux screen voor een verbetering van jouw privacy.
  • Tot slot kan je zonnewering een steentje bijdragen en zo je woning beschermen tegen inbraak.


 


Zonnewering en velux screen