Maak een afspraak

Vliegenramen

Je huis verluchten zonder vervelende vliegen in je living? Een zorgeloze nachtrust zonder die zoemende mug rond je oren? Het kan! Een eenvoudige vliegenhor helpt je uit de nood. Rol-elek maakt vliegenramen en vliegendeuren op maat. Insecten krijgen geen enkele kans meer. Ontdek onze verschillende soorten horren.


Vliegenramen en vliegendeuren kopen? Vanuit de centrale regio Tielt-Winge werken wij in de omgeving rond Tienen, Diest, Aarschot, Leuven…


Vliegenramen & vliegendeuren

Alle profielen worden vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en gelakt in de door jou gekozen Ral-kleur, de bevestigingsonderdelen zijn in inox en aluminium. Het glasstex insectengaas wordt gemaakt uit onverwoestbaar geplastificeerd glasvezel en wordt met een pvc-snoer aan het vliegenraam bevestigd, wat later een eenvoudige vervanging toelaat. 

Onze vliegenramen plaatsen of verwijderen gebeurt in een handomdraai door ons uniek clipsysteem. Tevens kan je het raam openen en sluiten zonder het vliegenraam te verwijderen. 

Rol-elek biedt een oplossing voor bijna elke raam of deur, of deze nu schuin, gebogen, rond, scharnierend of schuivend is, geen insect komt er door!

Scharnierende vliegendeur

Met de scharnierende vliegendeur geleverd en of geplaatst door Rol-elek heeft u goede kwaliteit in handen. De vliegendeur heeft een mooi en sterk aluminium kader. Met metalen scharnieren, een magneetsluiting, een speciale schopplaat ter bescherming van het gaas, en met een extra tussenprofiel, staat de scharnierende vliegendeur van Rol-elek garant voor vele jaren plezierig gebruik.

Tip : De vliegendeur kan met tal van opties uitgerust worden zoals een zelfsluiter, honden- of poezendeur, petscreen enz...

Schuifvliegendeuren

Een vliegenraam voor schuifdeuren bespaart heel wat ruimte op bijvoorbeeld een terras. De schuifhordeur wordt plat tegen de deurpartij gemonteerd en schuift geluidloos open en dicht. Hij rolt door middel van rolwagentjes, bovenin een rail of onder op een rail, naargelang het type. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen zoals gemoffeld aluminium, volmateriaal pvc-snoer, vliegengaas uit glasfiber, kunststof rollers op vernikkelde wagen, verhoogt de schuifvliegendeur het comfort van de gebruiker zowel binnen als buiten. En dit jarenlang.

Rolhorramen

De raamrolhor met zijn knap design is een fraaie en elegante manier om insecten buiten te houden. Als je de hor niet gebruikt, is er geen gaas te zien, want dat wordt mooi opgerold in de aluminium cassette. Het rolhorraam is makkelijk te bedienen met een handgreep die ingewerkt is in de treklijst. Ook geschikt voor Velux-ramen!

Rolhordeuren

In tegenstelling tot de raamrolhor beweegt de rolhordeur zich in horizontale richting, Rol-elek levert ook hier alleen kwaliteitsproducten. Het voordeel? Het gaas van deze deurhor rolt op in een cassette, zodat de vliegenhor jouw uitzicht niet belemmert.

Plissé hordeur

Naast de beproefde vaste vliegendeur en de rolhordeur is er nu ook de hordeur met plissé gevouwen gaas. Het bijzondere plissé gevouwen gaas van deze hordeur geeft een extra dimensie aan je interieur. De lage geleidingsrail op de drempel (slechts 3 mm) biedt je veel comfort. De plissé vliegendeur met het speciale design en het unieke geplisseerde gaas is een hoogwaardig product dat geïmporteerd wordt vanuit Japan. In het zomerseizoen de frisse lucht binnen en insecten buiten, in de winter mooi opgevouwen of je kan de hordeur eenvoudig verwijderen en opbergen.