Facebook Pixel
Maak een afspraak

Vliegenramen voor je woning nodig?

Het gemak van vliegenramen

Je huis verluchten zonder vervelende vliegen in je living? Een zorgeloze nachtrust zonder die zoemende mug rond je oren? Het kan! Een eenvoudige vliegenhor helpt je uit de nood. Rol-elek maakt vliegenramen en vliegendeuren op maat. Insecten krijgen geen enkele kans meer. Ontdek onze verschillende soorten horren. Vliegenramen en vliegendeuren kopen? Vanuit de centrale regio Tielt-Winge werken wij in de omgeving rond Tienen, Diest, Aarschot, Leuven…


De verschillende soorten vliegenramen

Vliegenramen & vliegendeuren

Alle profielen zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en gelakt in de door jou gekozen Ral-kleur, de bevestigingsonderdelen zijn in inox en aluminium. Het glasstex insectengaas wordt gemaakt uit onverwoestbaar geplastificeerd glasvezel en wordt met een pvc-snoer aan de vliegenramen bevestigd. Hierdoor kun je later je insectengaas eenvoudige vervangen. 

Onze vliegenramen plaatsen of verwijderen gebeurt in een handomdraai door ons uniek clipsysteem. Tevens kun je het raam openen en sluiten zonder het vliegenraam te verwijderen. Harol dealer Rol-elek biedt een oplossing voor bijna elke raam of deur, of deze nu schuin, gebogen, rond, scharnierend of schuivend is, geen insect komt er door!

Scharnierende vliegendeur en schuifvliegendeuren

Met de scharnierende vliegendeur geleverd en of geplaatst door Rol-elek staat garant voor een uitstekende kwaliteit. De vliegendeur heeft een mooi en sterk aluminium kader. Met metalen scharnieren, een magneetsluiting, een speciale schopplaat ter bescherming van het gaas. Met een extra tussenprofiel, betekent de scharnierende vliegendeur van Rol-elek vele jaren plezierig gebruik.Ook voor mensen met huisdieren zijn onze vliegendeuren een meerwaarde. De vliegendeur kan uitgerust worden met een zelfsluiter, honden- of poezendeur, petscreen...

Een vliegenraam voor schuifdeuren bespaart heel wat ruimte op bijvoorbeeld een terras. De schuifhordeur wordt plat tegen de deurpartij gemonteerd en schuift geluidloos open en dicht. Hij rolt door middel van rolwagentjes, bovenin een rail of onder op een rail, naargelang het type. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen zoals gemoffeld aluminium, volmateriaal pvc-snoer, vliegengaas uit glasfiber, kunststof rollers op vernikkelde wagen, verhoogt de schuifvliegendeur het comfort van de gebruiker zowel binnen als buiten. En dit jarenlang.

 

Rolhorramen, rolhordeuren en plissé hordeuren

De raamrolhor met zijn knap design is een fraaie en elegante manier om insecten buiten te houden. Als je de hor niet gebruikt, is er geen gaas te zien, want dat wordt mooi opgerold in de aluminium cassette. Het rolhorraam is makkelijk te bedienen met een handgreep die ingewerkt is in de treklijst. Ook geschikt voor Velux ramen!

In tegenstelling tot de raamrolhor beweegt de rolhordeur zich in horizontale richting, Rol-elek levert ook hier alleen kwaliteitsproducten. Het voordeel? Het gaas van deze deurhor rolt op in een cassette, zodat de vliegenhor jouw uitzicht niet belemmert.

Naast de beproefde vaste vliegendeur en de rolhordeur is er nu ook de hordeur met plissé gevouwen gaas. Het bijzondere plissé gevouwen gaas van deze hordeur geeft een extra dimensie aan je interieur. De lage geleidingsrail op de drempel (slechts 3 mm) biedt je veel comfort. De plissé vliegendeur met het speciale design en het unieke geplisseerde gaas is een hoogwaardig product dat geïmporteerd wordt vanuit Japan. In het zomerseizoen de frisse lucht binnen en insecten buiten, in de winter mooi opgevouwen of je kan de hordeur eenvoudig verwijderen en opbergen.

 

Vliegenramen

Bekijk ook

Meer over onze andere oplossingen: