Maak een afspraak

Vliegenramen

Vliegenramen & vliegendeuren

Alle profielen worden vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en gelakt in de door U gekozen Ral-kleur, de bevestigingsonderdelen zijn in inox en aluminium. Het glasstex insectengaas word gemaakt uit onverwoestbaar geplastificeerd glasvezel en word met een pvc - snoer aan het vliegenraam bevestigt wat later een eenvoudige vervanging toelaat.

Onze vliegenramen zijn in een handomdraai te plaatsen of te verwijderen door ons uniek clipsysteem. Tevens kan U het raam openen en sluiten zonder het vliegenraam te verwijderen.

Rol-elek bied een oplossing voor bijna elke raam of deur, of deze nu schuin, gebogen, rond, scharnierend of schuivend is geen insect kom er door !

Scharnierende vliegendeur

Met de scharnierende vliegendeur geleverd en of geplaatst door Rol-elek heeft u goede kwaliteit in handen. De vliegendeur heeft een mooi en sterk aluminium kader. Met metalen scharnieren, een magneetsluiting, een speciale schopplaat ter bescherming van het gaas, en met een extra tussenprofiel, staat de scharnierende vliegendeur van Rol-elek garant voor vele jaren plezierig gebruik.

Tip : De vliegendeur kan met tal van opties uitgerust worden zoals een zelfsluiter, honden- of poezendeur, petscreen enz...

Schuifvliegendeuren

Een schuifvliegendeur bespaart heel wat ruimte op bijvoorbeeld een terras. De schuifvliegendeur wordt plat tegen de deurpartij gemonteerd en schuift geluidloos open en dicht. De schuifvliegendeur rolt door middel van rolwagentjes, bovenin een rail of onder op een rail, naargelang het type. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen zoals gemoffeld aluminium, volmateriaal PVC-snoer, vliegengaas uit glasfiber, kunststof rollers op vernikkelde wagen, verhoogt de schuifvliegendeur het comfort van de gebruiker zowel binnen als buiten. En dit jaren lang.

Rolhorramen

De raamrolhor met zijn knap design, is een fraaie en elegante manier om insecten buiten te houden. Als u de hor niet gebruikt, is er geen gaas te zien, want dat wordt mooi opgerold in de aluminium cassette. De raamrolhor is makkelijk te bedienen met een handgreep die ingewerkt is in de treklijst. Ook geschikt voor Velux-ramen !

Rolhordeuren

In tegenstelling tot de raamrolhor beweegt de rolhordeur zich in horizontale richting, Rol-elek levert ook hier alleen kwaliteitsproducten. Met de rolhordeur "Prestige" van Hamstra haal je de absolute top op het gebied van rolhordeuren binnen. De fraaie vormgeving en het bedieningsgemak is onvergelijkbaar met andere rolhordeuren. Of het nu gaat om de unieke gaasgeleiding, de bij het openen instelbare stoppunten, de spanjoletsluiting, de automatisch door borstels gereinigde geleiders of de toegepaste duurzame materialen : in de ontwikkeling van de Prestige heeft Hamstra het allerbeste op rolhorgebied samengebracht.

Plissé hordeur

Naast de beproefde vaste vliegendeur en de rolhordeur is er nu ook de plissé hordeur met plissé gevouwen gaas. Het bijzondere plissé gevouwen gaas van deze hordeur geeft een extra dimensie aan uw interieur. De lage geleidingsrail op de drempel (slechts 3 mm) biedt u veel comfort. De Plissé hordeur met het speciale design en het unieke geplisseerde gaas is een hoogwaardig product dat geïmporteerd wordt vanuit Japan. In het zomerseizoen de frisse lucht binnen en insecten buiten, in de winter mooi opgevouwen of u kan de hordeur eenvoudig verwijderen en opbergen.