Facebook Pixel
Maak een afspraak

Verandazonwering of screens laten plaatsen?

Voordelen van verandazonwering of screens

Belgische zomers, ze worden steeds beter en beter. Een gezellig terrasje doen, vakantie in eigen land, op je veranda met een goed boek tot rust komen. Het klinkt allemaal ideaal. En het wordt nog beter. Met de juiste verandazonwering geniet je heel de dag door van deze ruimte. Door de plaatsing van de juiste screens, met oog op de oriëntatie van je huis, is je veranda steeds een aangename leefruimte. We sommen even enkele voordelen op.

  • Dankzij verandazonwering is de temperatuur van je veranda steeds ideaal.
  • Onze verandazonwering is altijd in lijn met je veranda of overkapping. Zo is er geen stijlbreuk met je woning.
  • Deze screens beschermen je gezin tegen schadelijke Uv-straling.
  • Een filmnamiddag wordt niet verstoord door een laaghangende zon. Screens zijn de ideale lichtfilters die vervelende lichtinval op je televisie of computerscherm tegenhoudt.


Verandazonwering of screens door Rol-elek

Rol-elek is gespecialiseerd in de plaatsing van verandazonwering en screens. Binnen Rol-elek plaatsen we uitsluitend kwaliteitsvolle zonwering. Zo gaan we te werk met de producten van Harol. Door de installatie van deze zonwering kun je je veranda zo goed mogelijk benutten. De hoeveelheid schaduw die deze schermen biedt, is eigenlijk altijd de perfecte dosering. Daarnaast bestaat de verandazonwering van dit merk in hele strakke en slanke modellen. Grote ramen in moderne woningen zijn geen uitzondering meer. De producten van Harol zijn plaats- en energiebesparend en daarom steeds een meerwaarde voor je woning. Ook bij karaktervolle woningen is verandazonwering bijna onmisbaar geworden. Dankzij het tijdloze en flexibele ontwerp kun je zelfs je zonwering tot in de details samenstellen.

Offerte voor verandazonwering of screens nodig?

Dankzij onze ervaring in zonwering en screens stellen we steeds een concrete en realistische offerte op maat van je woning op. Wil je liever eerst alle mogelijkheden van verandazonwering of screens in het echt zien? In onze showroom in Tielt-Winge verwelkomen we je graag.

Offertes vergelijken is een volgende stap in dit beslissingsproces. We vinden het dan ook belangrijk dat je deze offertes steeds juist gaat vergelijken. Ga daarom eerst na welke elementen opgenomen zijn in de offerte. Werd er enkel rekening gehouden met de aankoop van de zonwering of is de plaatsing ook inbegrepen? Kijk daarna ook even dat je geen vage offerte kiest. Een goedkope offerte is niet altijd de beste keuze. We adviseren dan ook om ook naar ervaring en kennis te kijken van de organisaties zelf. Tot slot adviseren we je om voor een zonweringpartner te kiezen die met je meedenkt.
Verandazonwering en screens