Facebook Pixel
Maak een afspraak

Sierluiken en klapluiken bij Rol-elek

Sierluiken en klapluiken, voor iedere stijl

We spreken terecht over een esthetisch product dat perfect past zowel bij een hedendaagse als bij een traditionele stijl. De Artimobili sierluiken en klapluiken in polyvinylchloride (kunststof) worden na de productie gelakt met een 2 componenten polyurethaanlak. 

Hierdoor worden de raamluiken quasi onderhoudsvrij en nemen ze genoegen met een jaarlijkse wasbeurt. Op die manier is de extra touche voor je woning helemaal niet tijdrovend. Wij realiseren luiken op maat, in alle mogelijke stijlen en kleuren, volledig naar jouw smaak en bouwstijl. Sierluiken of klapluiken kopen? Vanuit de centrale regio Tielt-Winge werken wij in de omgeving rond Tienen, Diest, Aarschot, Leuven…  

De voordelen van sierluiken en klapluiken

Onze luiken waarborgen een blijvend comfort en veiligheid. Bovendien is er een waaier aan mogelijkheden wat betreft de vormgeving van uw sierluiken. 

  • Gesloten, openstaande, horizontale, verticale of zelfs diagonale planchetten
  • Een vlak paneel, met of zonder tussenstijl

Onze pvc-luiken zijn voorzien van interne versterkingen in gegalvaniseerd staal. Hierdoor zijn onze luiken extra stevig. Daarnaast garanderen de klapluiken in de zomer een koel gevoel binnen in de woning. In de winter vormen de luiken een bijkomende bescherming tegen regen, wind en koude. Met de open lamellen houd je het felle zonlicht buiten en laat je het daglicht samen met een verfrissend briesje binnen. Op die manier zorg je voor een deugddoende ventilatie en verkoeling. Gesloten luiken vormen tevens een bijkomend obstakel, en verhogen hierbij de inbraakweerbaarheid van je woning. Hierdoor zorgen ze voor een veilig en geborgen gevoel. 

Vleugels van de klapluiken

Je kunt ook kiezen voor klapluiken met 1, 2, 3 of 4 vleugels. Alles is maatwerk en wordt volgens jouw wensen uitgevoerd. Het beslag en sluitwerk zijn qua vormgeving gelijkaardig aan de traditioneel gebruikte hulpstukken. Bovendien kunnen ze gelakt worden in de door je gewenste kleur. Alle RAL-, Sikkens-, pantone- en/of NCS-kleuren zijn mogelijk, bovendien kan er voor de luiken gekozen worden uit een aantal Renolit-kleuren. 

Aluminium, PVC of houten luiken

Rol-elek levert en plaatst buiten pvc-luiken ook aluminium luiken of houten luiken. Deze kunnen zowel als vaste sierluiken of als dynamische klapluiken gebruikt worden. Door te kiezen voor onze luiken, kies je voor meer vormgeving, modellen en combinaties. Alles wordt mogelijk door het uitgebreide gamma aan profielen. Paneelvullingen voor verduistering van de ruimtes, open lamellen voor een permanente ventilatie, of een combinatie van beide, je stelt het allemaal zelf samen.

Sierluiken en Klapluiken

Bekijk ook

Andere oplossingen van Rol-elek: