Maak een afspraak

Sectionale poorten

Sectionale garagepoorten

U wil een garagepoort die bij uw huis past en geen dertien in een dozijnpoort ? Dan is een sectionale poort van Harol de ideale oplossing. U kiest zelf de kleur en het paneeltype, de bediening, het beveiligings-systeem… Kortom : in harmonie met uw wensen én uw woning. De sectionale poorten van Harol zijn bovendien héél veilig.

Ze houden ongewenste bezoek buiten en zijn voorzien van de meeste moderne snufjes die het gebruiksgemak verbeteren. De sectionale poorten houden koude en vocht probleemloos buiten, zo bespaart u heel wat energie !


Uw eigen stijl

Met het brede kleurenpallet, de verschillende paneeltype en venster- & deurmogelijkheden sluit de poort perfect aan bij de stijl van uw huis.


Open en dicht met één druk

Poorten met manuele bediening zijn standaard uitgerust met een cilinderslot en handgreep. De comfortabele, elektrische bediening is geluidsarm, standaard uitgerust met soft-start / soft-stop en een hindernisherkenning en bedienbaar vanuit uw auto.


Ongewenst bezoek blijkt buiten

De dubbelwandige constructie in verzinkt plaatstaal is erg stevig. Manueel bediende poorten worden standaard voorzien van een robuust slot. Elektrische aangedreven poorten hebben een blokkering van de aandrijfstang. De Harol sectionale poorten zijn WK2-gecertificeerd.


Extreem veilig

Elektronische beveiliging tegen het ongewild openen van de poort, inbraakbeveiliging, veerbreukbeveiliging, vingerklembeveiliging en een fotocel die ervoor zorgt dat de motor stopt wanneer er zich een obstakel onder de poort bevindt. De sectionale poorten van Harol zijn gecertificeerd met de CE-norm voor hun veiligheid, gebruiksgemak en isolerende werking.


Isolerend

Koude en vocht blijven buiten dankzij een isolatie tussen beide wanden en een EPDM-dichtingsstrip aan de muurzijde.


Kleur bekennen

De Harol sectionale poorten zijn verkrijgbaar in maar liefst 10 standaard kleuren, en dit zowel in satiné- als in matte. Toch liever iets anders? Kies vrij uit de meer dan 200 RAL-kleuren, of uit een waaier krasvaste structuurlakken.


Harol poorten brochures

Thermo brochure
Classico brochure
Algemene brochure poorten