Maak een afspraak

Sectionale poorten

Sectionale garagepoorten

Je wilt een garagepoort die bij je huis past en geen dertien in een dozijn poort? Dan is een sectionaalpoort van Harol de ideale oplossing. Je kiest zelf de kleur en het paneeltype, de bediening, het beveiligingssysteem… Kortom: in harmonie met jouw wensen én jouw woning. De garagepoorten van Harol zijn bovendien héél veilig.

Ze houden ongewenst bezoek buiten en zijn voorzien van de meeste moderne snufjes die het gebruiksgemak verbeteren. De isolerende garagepoorten houden koude en vocht probleemloos buiten, zo bespaar je heel wat energie!

Sectionale poort kopen? Vanuit de centrale regio Tielt-Winge werken wij in de omgeving van Tienen, Diest, Aarschot, Leuven…Sectionaalpoorten Harol: kleuren

De Harol sectionale poorten zijn verkrijgbaar in maar liefst 10 standaardkleuren, en dit zowel in satiné- als in matte. Toch liever iets anders? Kies vrij uit de meer dan 200 RAL-kleuren, of uit een waaier krasvaste structuurlakken. Naast het brede kleurenpalet zijn er ook verschillende paneeltypes en venster- en deurmogelijkheden. Zo sluit de kantelpoort perfect aan bij de stijl van jouw huis.

Eenvoudig te openen en goed isolerend

Harol garagepoorten met manuele bediening zijn standaard uitgerust met een cilinderslot en handgreep. De comfortabele, elektrische bediening is geluidsarm, standaard uitgerust met soft-start/ soft-stop en een hindernisherkenning en bedienbaar vanuit je auto. Bovendien zijn de sectionaalpoorten goed isolerend. Koude en vocht blijven buiten dankzij een isolatie tussen beide wanden en een EPDM-dichtingsstrip aan de muurzijde. 


Extreem veilig en betrouwbaar

Elektronische beveiliging tegen het ongewild openen van de garagepoort, inbraakbeveiliging, veerbreukbeveiliging, vingerklembeveiliging en een fotocel die ervoor zorgt dat de motor stopt wanneer er zich een obstakel onder de poort bevindt. De sectionale poorten van Harol zijn gecertificeerd met de CE-norm voor hun veiligheid, gebruiksgemak en isolerende werking. Ongewenst bezoek maakt bovendien geen schijn van kans. De dubbelwandige constructie in verzinkt plaatstaal is erg stevig. Manueel bediende poorten worden standaard voorzien van een robuust slot. Elektrische aangedreven poorten hebben een blokkering van de aandrijfstang. De Harol kantelpoorten zijn WK2-gecertificeerd. 

Plaatsing, garantie en herstelling


Harol kantelpoort gekocht? Ons goed opgeleide personeel komt hem graag bij jouw thuis plaatsen. Zijn er problemen? Laat jouw sectionale poort herstellen door ons. Op alle Harol poorten is een waarborg van 5 jaar van toepassing.

Harol poorten brochures

Thermo brochure
Classico brochure
Algemene brochure poorten

 

Meer weten over ons aanbod aan sectionaalpoorten?

Als Harol-expert leiden we je met plezier rond in onze showroom.