Facebook Pixel
Maak een afspraak

Sectionale poorten, betrouwbaar en veilig

Sectionale garagepoorten, iets voor jou?

Je wilt een garagepoort die zowel bij je thuis als bij je persoonlijkheid past? Dan is een sectionaalpoort van Harol de ideale oplossing. Je kiest zelf de kleur en het paneeltype, de bediening, het beveiligingssysteem… Kortom: onze sectionale poorten zijn in harmonie met jouw wensen én jouw woning. De garagepoorten van Harol zijn bovendien héél veilig.

Ze houden ongewenst bezoek buiten en zijn voorzien van de meeste moderne snufjes die het gebruiksgemak verbeteren. De isolerende garagepoorten houden koude en vocht probleemloos buiten, zo bespaar je heel wat energie! Wilt u een van onze sectionale poorten kopen? Vanuit de centrale regio Tielt-Winge werken wij in de omgeving van Tienen, Diest, Aarschot, Leuven …Harol poorten brochuresSectionale poorten

3 Voordelen van sectionale poorten

1. Waaier aan kleuren

De Harol sectionale poorten zijn verkrijgbaar in maar liefst 10 standaardkleuren, en dit zowel in satiné- als in matte. Toch liever iets anders? Kies vrij uit de meer dan 200 RAL-kleuren, of uit een waaier krasvaste structuurlakken. Naast het brede kleurenpalet zijn er ook verschillende paneeltypes en venster- en deurmogelijkheden. Zo sluit de kantelpoort perfect aan bij de stijl van jouw huis.

2. Eenvoudig te openen en goed isolerend

Harol garagepoorten met manuele bediening zijn standaard uitgerust met een cilinderslot en handgreep. De comfortabele, elektrische bediening is geluidsarm, standaard uitgerust met soft-start/ soft-stop en een hindernisherkenning en bedienbaar vanuit je auto. Bovendien zijn de sectionaalpoorten goed isolerend. Koude en vocht blijven buiten dankzij een isolatie tussen beide wanden en een EPDM-dichtingsstrip aan de muurzijde. 


3. Buitengewoon veilig en betrouwbaar

Er zijn verschillende onderdelen aanwezig die ervoor zorgen dat de motor stopt wanneer er zich een obstakel onder de poort bevindt. Elektronische beveiliging tegen het ongewild openen van de garagepoort, inbraakbeveiliging, veerbreukbeveiliging, vingerklembeveiliging en een fotocel. De sectionale poorten van Harol zijn gecertificeerd met de CE-norm voor hun veiligheid, gebruiksgemak en isolerende werking. Ongewenst bezoek maakt bovendien geen schijn van kans. De dubbelwandige constructie in verzinkt plaatstaal is erg stevig. Manueel bediende poorten worden standaard voorzien van een robuust slot. Elektrische aangedreven poorten hebben een blokkering van de aandrijfstang. De Harol kantelpoorten zijn WK2-gecertificeerd. 

 

Plaatsing van sectionale poorten

Harol kantelpoort gekocht? Ons goed opgeleide personeel komt hem graag bij jouw thuis plaatsen. Zijn er problemen? Voor onze garantievoorwaarden kunt u ons steeds contacteren.


Sectionale poorten

Bekijk ook

Op zoek naar meer betrouwbare oplossingen voor uw thuis?