Facebook Pixel
Maak een afspraak

Raamdecoratie zorgt voor huiselijke sfeer

Raamdecoratie nodig?

De juiste raamdecoratie bezorgt je woning dé finishing touch. Het creëert sfeer en gezelligheid, en houdt het binnenshuis lekker fris tijdens warme zomerdagen. Van verticale jaloezieën tot elektrische optreksystemen, er is voor ieder wat wils. Ook Harol verduisteringsscreens vind je bij ons. Ontdek onze verschillende soorten raamdecoratie. Raamdecoratie of gordijnen kopen? Vanuit de centrale regio Tielt-Winge werken wij in de omgeving rond Tienen, Diest, Aarschot, Leuven…Welke raamdecoratie kun je bij Rol-Elek vinden?

Gordijnen, rolgordijnen en reepgordijnen

De klassieker onder de raamdecoratie: de gordijnen. Overdag houden ze de felle zonnestralen buiten, ’s avonds voorzien ze je van de nodige privacy. Samen zoeken we naar stijlvolle gordijnen op maat van uw interieur. Onze ervaren vakmensen komen nadien met plezier jouw gordijnen plaatsen.

Rolgordijnen zijn zéér betaalbare systemen die zowel voor zonwering als raambekleding uiterst geschikt zijn. De strakke afwerking van het rolgordijn op maat geeft je interieur een hedendaags karakter. Rol-elek werkt uitsluitend met leveranciers van kwaliteitsproducten. Door de talloze afwerkingsmogelijkheden is het rolgordijn erop vooruit gegaan. Met strakke uitvoeringen door toepassingen van rvs-materialen in onderlat of cassette, of elegante en sfeervolle rolgordijnen door middel van schulpranden of juist niét ... Jij kiest!

Daarnaast stellen we ook reepgordijnen, of verticale lamellen voor. Deze zijn beschikbaar in textiel, kunststof en hout. De keuze van materiaal beïnvloedt het daglichtvolume en gebruiksgemak.Raamdecoratie bij Rol-elek

Paneelgordijnen, vouwgordijnen of plisségordijnen

Paneelgordijnen, ook wel Japanse panelen genoemd, komen het best tot hun recht bij grote ramen. Dit product zorgt voor een strak interieur. Een rail wordt aan het plafond of in het raamkozijn geplaatst. Aan de wagentjes die in de rail lopen worden met klittenband de verschillende panelen bevestigd. Deze kunnen vervolgens open en dicht geschoven worden. Onze paneelgordijnen op maat kunnen bediend worden met een trekstang of een eindeloze ketting. Rol-elek heeft ook hier een uitgebreide collectie aan stoffen.

Vouwgordijnen worden ook wel American stores of optrekgordijnen genoemd. Deze gordijnen stralen klasse en elegantie uit en passen zowel in een klassiek als in het méést moderne interieur. In ons basisgamma zijn er afmetingen van 4m20 breed met een hoogte van 5m90 mogelijk. Met het maxi XXL-gamma kunnen in beperkte stoffen optreksystemen gemaakt worden tot 10m breed en 2m60 hoog. Deze kunnen zowel manueel als elektrisch bediend worden.

Voor wie een stijlvolle binnenzonwering wil, heeft Rol-elek een collectie plisségordijnen met haast onbegrensde mogelijkheden. Zowel in kleuren, materialen als in toepassingsvormen is er nagenoeg voor ieder raam en situatie een oplossing. De geplisseerde doeken geven tegen daglicht een eigen sfeer en de honingraatstructuur van de Duette-doeken geven dan weer een totaal ander effect.


Raamdecoratie bij Rol-elek

Jaloezieën, roljaloezieën en duo-roll

Rol-elek biedt een heel gamma: kunststof jaloezieën, aluminium jaloezieën, houten jaloezieën… Allemaal zijn ze gemakkelijk op te trekken en te oriënteren volgens de gewenste lichtinval. De traditionele jaloezieën zijn weer in. Als je ziet hoe trendy, ja soms zelfs minimalistisch ze ogen, dan begrijp je waarom. Wij maken steeds jaloezieën op maat. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in zeer veel kleuren en uitvoeringen. Je kunt bij ons terecht voor zowel verticale als horizontale jaloezieën.

Het belangrijkste kenmerk van een roljaloezie? De 2 stoflagen die ten opzichte van elkaar kunnen bewegen. Dankzij de kantelbare lamellen bepaal je zelf hoeveel licht je in huis krijgt. Er zijn verschillende soorten roljaloezieën beschikbaar. Wij helpen je graag bij de keuze van de juiste kleur en stof voor jouw interieur.

De Duo-Roll rolgordijnen zijn de nieuwste vorm van raamdecoratie, waarbij je overdag vrij zicht naar buiten hebt, en ’s avonds de inkijk van buiten naar binnen kan belemmeren. Waar vroeger moest overgegaan worden tot het plaatsen van 2 afzonderlijke rolgordijnen, één met een transparante en één met een verduisterende stof, bieden de Duo-Roll gordijnen een meer passende en eenvoudiger oplossing. 

 

Raamdecoratie bij Rol-elek

Harol verduisteringsscreens

Geen streepje licht... als het echt donker moet zijn! Verduisterende screens zijn screens die een slaapkamer, projectieruimte, kantoor … optimaal verduisteren en toch ook verluchten. 

De voordelen:

  • Licht- maar niet luchtdicht: het glasvezeldoek met coating en lichtwerende borstels laat geen streepje licht binnen
  • Gladjes uitgerold, onzichtbaar opgerold: de speciaal ontworpen onderlat houdt het doek op spanning en is uitgerust met een lichtwerende, rubberen strip
Raamdecoratie bij Rol-elek

Plaatsing van raamdecoratie

Raamdecoratie gevonden die bij u past? Ons goed opgeleide personeel komt de gordijnen ophangen bij jouw thuis. Voor onze garantievoorwaarden kunt u ons steeds contacteren. 

Raamdecoratie bij Rol-elek

Bekijk ook

Naast raamdecoratie bieden we ook andere oplossingen !