Facebook Pixel
Maak een afspraak

Sectionaalpoort & offerte voor sectionale poort

Of je nu op zoek bent naar de voordelen van een sectionaalpoort of een offerte voor een sectionale poort wil aanvragen, bij Rol-elek ben je aan het juiste adres. Met meer dan 30 jaar ervaring op onze teller staat ons familiebedrijf nog steeds voor je klaar. Breng een bezoek aan onze showroom en laat je verbazen.

Wat is een sectionaalpoort?

Wanneer mensen op zoek gaan naar een garagepoort, willen ze vaak een poort die bij hun woning past. Binnen Rol-elek stellen we dan ook graag de sectionaalpoort voor. Deze poort werkt anders dan een klassieke kantelpoort en gaat open en toe door een schuifsysteem. Dankzij de looprails lijkt het wel alsof de sectionaalpoort onder het dak verdwijnt.

Binnen Rol-elek zijn we gespecialiseerd in sectionaalpoorten van Harol. Je kiest hier zelf de kleur, het paneeltype, de bediening en het beveiligingssysteem. Zo is je sectionaalpoort in harmonie met je wensen en de stijl van je woning. Ben je niet helemaal zeker van je stuk? Onze medewerkers helpt je graag en staat je bij met professioneel advies. Je kunt bij ons steeds een vrijblijvende offerte aanvragen voor een sectionale poort.Voordelen van een sectionaalpoort

Een sectionaalpoort laten installeren kent veel voordelen. We sommen ze even voor je op.

  • Zo is een sectionaalpoort plaatsbesparend. Wanneer je deze poort installeert, zal deze open en toe gaan via een railsysteem. Zo lijkt het wel alsof je poort in je dak verdwijnt.
  • Daarnaast is deze poort beschikbaar in veel kleuren en maten. Hierdoor is een sectionaalpoort voor iedere woning een meerwaarde. De Harol sectionale poorten zijn verkrijgbaar in maar liefst 10 standaardkleuren. Bovendien kun je uit meer dan 200 RAL-kleuren of uit een waaier van krasvaste structuurlakken een keuze maken. Zo zijn er ook verschillende paneeltypes en venster- en deurmogelijkheden. Op die manier wordt elke sectionaalpoort een poort op maat.
  • Vervolgens is een sectionale poort erg veilig en betrouwbaar. Ongewild bezoek wordt tegengegaan door inbraakbeveiliging. Daarnaast plaatsen we ook fotocellen in de poort die de motor van de poort stoppen wanneer er een obstakel onder de poort is. De sectionale poorten bij Rol-elek zijn gecertificeerd met de CE-norm. Zo ben je steeds zeker van de veiligheid, gebruiksgemak en de isolerende werking van onze poorten.
  • Daarnaast is deze poort eenvoudig te openen, of je nu kiest voor een manuele bediening of voor een elektrische bediening. Bij deze tweede optie kun je een soft start en stop instellen die bedienbaar is vanuit je auto.
  • Tot slot is een sectionaalpoort goed isolerend. Deze garagepoorten houden de koude en het vocht buiten dankzij de isolatie tussen beide wanden en een EPDM-dichtingsstrip aan de muurzijde. Zo bespaar je heel wat energie.Offerte voor een sectionale poort

Nu je alle voordelen van een sectionaalpoort kent, is de stap naar de aanvraag van een offerte voor een sectionale poort niet zo groot meer. Bij Rol-elek kun je steeds een vrijblijvende offerte aanvragen.

Toch zijn er nog enkele tips waar je best rekening mee houdt wanneer je offertes van een sectionale poort vergelijkt.

  • Niet elke offerte voor een sectionale poort is dezelfde. Ga daarom na welke onderdelen er opgenomen werden. Is er in de offerte enkel de sectionaalpoort of ook de plaatsing ervan opgenomen?
  • Kies nooit voor een vage offerte.
  • Let erop dat je voor een partner kiest die met je meedenkt. Bij Rol-elek kijken we bijvoorbeeld naar je persoonlijke wensen, de stijl van je woning en gaan we met de beste zorgen te werk.


Sectionaalpoort en offerte voor sectionale poort