Facebook Pixel
Maak een afspraak

Offerte om rolluiken te laten plaatsen nodig?

Rolluiken laten plaatsen kan de volgende stap zijn om je woning af te werken. Door de steeds warmere Belgische temperaturen, is deze oplossing een onmisbaar element geworden. Heb je nog een offerte voor rolluiken nodig? Weet je al welke rolluiken je wilt installeren? Weet je hoeveel kamers je wilt voorzien met rolluiken? Onze rolluiken combineren functionaliteit en esthetiek voor een smaakvol wooncomfort. Bij Rol-elek stellen we met plezier een vrijblijvende offerte voor rolluiken voor je op.

Een offerte voor elk type rolluiken

Je wilt rolluiken laten plaatsen. Ben je al op de hoogte van de verschillende typen rolluiken die je bij ons vindt? Bij Rol-elek stellen we een offerte voor elk type rolluiken op.

  • Inbouwrolluiken van Harol. Deze rolluiken kun je volledig naadloos in je woning laten plaatsen. Daarnaast zijn ze leverbaar in een uitgebreid kleurenassortiment.
  • Voorzetrolluiken. Wanneer je in eerste instantie nog geen rolluiken hebt laten plaatsen, kun je dit toch nog doen via deze voorzetrolluiken van Harol. We raden steeds de VR150 en de VR200 aan.
  • Winkelrolhekken van Harol. Een derde soort rolluiken die je kan laten plaatsen, is een totaalafsluiting voor je handelszaak. Voor deze rolluiken focussen we ons op de veiligheid en onderhoudsgemak.
  • Rolpoorten van Harol. Deze rolluiken worden ingezet voor handelaars, winkeliers en particulieren die eigendom achter poort en grendel willen plaatsen. De rolpoort RP077 is daarnaast een opvallend stille oplossing en draagt zo bij tot een geruisloos comfort.
  • Dakraamrolluiken van Velux. Tot slot kun je ook rolluiken laten plaatsen in je dakramen. Deze rolluiken beschermen je woning tegen zonnestralen en beperken hagel- of regengeluiden. Daarnaast beschikt dit systeem over veel bedieningsmogelijkheden.Voordelen van een offerte om rolluiken te laten plaatsen

Een offerte voor rolluiken te laten plaatsen zorgt ervoor dat

  • De plaatsing en herstelling van je rolluiken wordt uitgevoerd door bedreven medewerkers.
  • Rolluiken laten plaatsen is erg tijdsbesparend. Ons team heeft geen boormachine nodig en klaart op een uurtje de klus.
  • Met een offerte voor rolluiken ben je zeker dat zowel de materialen als de plaatsing ervan in de rekening opgenomen worden. Zo kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan.Rolluiken laten plaatsen door Rol-elek

Rolluiken laten plaatsen door bekwame vakmensen is voor ons vanzelfsprekend. Rol-elek beschikt als partner over de juiste kennis. Met meer dan 30 jaar ervaring staan we je dan ook graag bij. In ons bedrijf vind je uitsluitend rolluiken van hoogstaande merken, zoals Harol en Velux. Hierdoor voorzien we steeds de beste oplossing voor onze klanten.


Offerte voor rolluiken