Facebook Pixel
Maak een afspraak

Herstelling van je poort, zonwering of rolluik

Wanneer je een herstelling van je poort, zonwering of rolluiken moet laten uitvoeren, lijkt dit een vervelende klus. Onze organisatie Rol-elek is gespecialiseerd in deze herstellingswerken. We nemen deze klus dan ook graag voor onze rekening. Met meer dan 30 jaar ervaring zijn we de ideale partner voor de herstelling van je poort, de herstelling van je zonwering en de herstelling van je rolluiken.

Onze aanpak voor de herstelling van je poort, zonwering of rolluik

Wanneer je poort niet meer opengaat zoals het hoort, of wanneer je rolluiken vast zitten, kan dit voor frustraties zorgen. Wanneer we de herstelling van je poort, zonwering of rolluik uitvoeren, gebeurt dit in verschillende stappen. Op die manier zijn we steeds zeker dat deze herstelling tot in de puntjes in orde is. Daarom gaan we ook steeds systematisch te werk.

  1. Eerst is het belangrijk dat je contact met ons opneemt. Vertel ons wie je bent, welke producten we bij je geplaatst hebben, waar je woont en hoe we je kunnen contacteren.
  2. Vertel ons daarna welke herstelling je wil laten uitvoeren. Gaat het over de herstelling van je poort, je zonwering of je rolluiken?
  3. Laat ons ook weten hoe je het probleem ontdekt hebt. Welke handeling heeft tot het probleem geleid? Vertel ons ook hoe acuut het probleem is.
  4. We bekijken je probleem en gaan na in de planning wanneer onze bekwame technieker kan langskomen.
  5. De herstelling van je poort, zonwering of rolluik wordt uitgevoerd.Herstelling van je poort door een specialist in zaken

Rol-elek is een specialist in de herstelling van poorten, zonwering en rolluiken. Ons klein en familiaal bedrijf biedt telkens een oplossing op maat van je woning. Intussen heeft Rol-elek meer dan 30 jaar ervaring. We zijn graag een partner die mee nadenkt, zodat je nieuwe poort, rolluiken of zonnewering ook bij de stijl van je woning past. Bovendien geven we ook advies voor vliegenramen, raamdecoratie en klapluiken. Ook voor terrasoverkappingen ben je bij ons aan het juiste adres.

Voordelen van een sectionale poort

Een sectionale poort gaat open en toe door de sturing van het aangesloten schuifsysteem. Bij Rol-elek kijken we samen welke Harol sectionaalpoort bij je woning past. De installatie of herstelling van deze poort nemen we dan ook graag op ons. We sommen enkele voordelen op.

  • Deze poort kan helemaal op maat gemaakt worden. Kies de afmeting en de kleur die bij je woning passen.
  • Bovendien isoleert dit systeem je woning goed en zijn ze eenvoudig te openen met een afstandsbediening.
  • Dankzij elektronische beveiliging is deze poort en je woning ook steeds beschermd van ongewenst bezoek.
  • Tot slot is dit een stijlvolle en tijdloze oplossing voor je garage.


Herstelling van je poort, zonwering of rolluik