Facebook Pixel
Maak een afspraak

Harol poorten bij Rol-elek

Wat zijn Harol poorten?

Harol Poorten willen met de beste poorten de eigendommen binnen je woning te beschermen. Een garagepoort beïnvloedt in het algemeen ook de veiligheid en energie-efficiëntie van je woning. Harol poorten zijn steeds veilig en gebruiksvriendelijk. Daarnaast bestaan er ook verschillende soorten poorten. Bovendien zijn we niet voor niets gespecialiseerd in Harol poorten. Met meer dan 30 jaar ervaring en een hoop vakkennis op zak zijn we de ideale partner om je poort te installeren.

Binnen het assortiment van Harol poorten, kun je wel zes verschillende typen onderscheiden.

  1. De eerste is een standaard sectionaalpoort. Deze Harol poort schuift open naar boven en legt de focus op functionaliteit en veiligheid. Deze poort kan steeds op maat van je woning gemaakt worden.
  2. De tweede is een superisolerende sectionaalpoort. Deze poort scoort goed op vlak van isolatie en luchtdichtheid. Met deze oplossing zul je besparen op je energiefactuur.
  3. De XL-sectionaalpoort is de ideale poort voor je woning wanneer je twee wagens hebt en kan tot 6 meter breed zijn.
  4. De poort voor je landelijke woning is het vierde type. Een meer tijdloze, houten look past perfect bij de stijl van je klassieke woning. Deze poorten kunnen ook naadloos afgewerkt worden.
  5. Een sectionaalpoort die zijdelings openschuift, is het volgende type. Deze moderne poort is ideaal voor gezinnen die hun garage als voordeur gebruiken.
  6. Tot slot vallen bedrijfspoorten ook onder Harol Poorten. Zowel voorzet- als inbouwsystemen zijn mogelijk.Voordelen van Harol poorten

Een goede sectionale poort zorgt voor stilte, koelte of rust in een kamer en gaat verder dan de pure afsluiting van je huis met de buitenwereld. Op deze poorten krijg je vijf jaar garantie. Zo kun je als klant zonder zorgen genieten. Harol Poorten hebben enkele belangrijke voordelen. Zo zijn deze poorten energie-efficiënt. Goede isolatie is de norm voor onze oplossingen. Daarnaast komt veiligheid ook steeds eerst. Deze Harol Poorten beschikken over speciaal ontwikkelde veiligheidspakketten.

Vervolgens kun je onze poorten in een waaier aan kleuren te laten maken. Op die manier past je Harol poort steeds bij je woning en stijl. De Harol poorten zijn heel gebruiksvriendelijk. Zo kun je kiezen of je de poort manueel of elektronisch wil bedienen. De Harol Poorten zijn ook steeds voorzien van de nodige certificaten. Op die manier weet je dat je kwaliteit vindt. Tot slot worden de Harol poorten steeds door bekwame vakmensen geplaatst. Zo ben je van a tot z verzekerd van een goede service.Geïnteresseerd in een Harol poort?

Voor gespecialiseerd advies ga je beter langs bij een erkende verdeler van Harol producten. Bij Rol-elek in Tielt-Winge kun je terecht voor Harol poorten. Ook voor andere Harol producten, zoals rolluiken en zonwering, kun je terecht bij onze organisatie in Tielt-Winge.


Harol poorten