Facebook Pixel
Maak een afspraak

Rol-elek, erkend Harol dealer

Gespecialiseerde Harol dealer zorgt voor zonwering


Al 30 jaar gepassioneerd…

In 1989 besloot Jos Nijs om de sprong te wagen en zijn eigen zaak te starten, Rol-elek. Al gauw stak ook echtgenote Betty Jonckers de handen uit de mouwen om van Rol-elek een waardevolle Harol dealer en boeiende onderneming te maken. Vandaag staan dochter Sylvie en haar partner Ari samen aan het roer van een tienkoppig team. Hard werken, vakkennis, een individuele aanpak en een toekomstgerichte visie zijn hun kernwaarden. Met de juiste visie en passie staan we dus steeds voor je klaar.

"Rol-elek is een klein bedrijf, dat we runnen op een professionele manier met de warmte van een familiezaak.”

 

Al 2 generaties service…

Heb je een nieuwbouw- of renovatieproject in de ruime regio rond Tielt-Winge, Tienen, Diest, Aarschot en Leuven? Dan is Rol-elek uw partner voor zonwering, en garagepoorten.Bezoek onze verbeterde showroom in Tielt-Winge aan het Gouden Kruispunt en we luisteren graag naar je voorkeuren. Als Harol verdeler stellen we een gedetailleerde offerte op, zodat je exact weet wat je van ons mag verwachten. Keur je je offerte goed? Onze vakmannen rollen hun mouwen op en zorgen voor een vlotte plaatsing. Op die manier hoef je je dus helemaal geen zorgen meer te maken over je installatie.

“Samen met de klant denken we na over de feeling en styling van de woning, de keuze van de kleuren en de selectie van de materialen.”

 

Sinds 2019 een vernieuwde toonzaal…

Om onze klanten nog beter van dienst te zijn, openden wij in 2019 een totaal vernieuwde toonzaal. De sleutelwoorden? Inspiratie en beleving. Je kunt in onze showroom terecht voor rolluikenzonweringsectionale poortensierluiken en klapluikeninsectenwering, terrasoverkappingen en raamdecoratie. We nemen je graag mee voor een rondleiding om jouw project persoonlijk te bespreken.

“Ons 30-jarig bestaan wordt dankzij de nieuwe showroom gevierd met een nieuwe frisse start.”
Heb je een project voor ons?
Harol dealer
Maak kennis met onze verschillende merken

Naast erkend Harol dealer, werken we ook nog met andere kwalitatieve merken. Zo kunnen we steeds voor iedere klant de juiste merken aanbieden en durven we eerlijk en onafhankelijk te werk gaan. We zetten deze merken even voor je op een rijtje.

Raamdecoratie en binnenzonneweringVliegenramen


Pergola’s, terrasoverkappingen en buitenleven
Bekijk ook

Wil je meer weten over onze producten? Bekijk hier onze Harol producten: