Facebook Pixel
Maak een afspraak

Automatisatie van je poort nodig?

Wat houdt de automatisatie van je poort in?

Of je nu op zoek bent naar een mechanische toegangspoort voor je winkel, je woning of je magazijn, ons bekwaam team helpt je graag. De automatisatie van deze poort biedt voor jou enkel maar voordelen. Zo kun je eenvoudig vanop je oprit je toegangspoort openen via de afstandsbediening voor je poort. Ook wanneer je thuiskomt na een lange dag voel je je met één druk op de knop terug thuis. In de koude wintermaanden hoef je ook niet meer de koude te ervaren. Je kunt vanuit je garage in je auto via de afstandsbediening je toegangspoort openen en naar je werk rijden. Ook tijdens de warme maanden kun je vanuit je frisse garage direct vertrekken zonder nog even de brandende zon te voelen. De automatisatie van je poort is dus een echte aanrader.

De automatisatie van je poort, meer dan een afstandsbediening

Binnen Rol-elek zien we de automatisatie van je poort dus voor wat het echt is. Het gaat namelijk veel verder dan de installatie van een afstandsbediening. Een geautomatiseerde poort kan ook hindernissen detecteren. Hierdoor zal je poort een halt geven aan de huidige actie en zodat je deze hindernissen uit de gevaarzone kunt halen. Bovendien zorgt een geautomatiseerde poort voor een extra veiligheidsgevoel in je woning.

De voordelen van een poortopener

Een poortopener op je poort aansluiten is een belangrijke stap binnen de automatisatie van je poort. Deze openers worden op de achterkant (ook wel de binnenkant) van je poort of op een inrithek geplaatst en reageren op een afstandsbediening.

  • Onze poortopeners zorgen voor een geweldig comfort en zijn heel veilig.
  • Je kunt ervoor kiezen om de automatisatie van je poort te voorzien van een hindernisdetectie. Op die manier zal je poort rustig openen en rustig sluiten. Wanneer er dan een hindernis opgemerkt wordt, stopt de poort ook onmiddellijk met open of toe te gaan.
  • Een sectionaalpoort van Harol om van te dromen is zo binnen handbereik.De automatisatie van je poort bij Rol-elek

Een partner die zowel hoogstaande en kwalitatieve poorten aanbiedt en ze dan ook plaatst? Bij Harol dealer Rol-elek ben je aan het juiste adres. Onze medewerkers zijn correct opgeleid en nemen de automatisatie en de plaatsing van je poort heel serieus. Je bent bij ons dus in goede handen. We garanderen eerlijk advies, een snelle levering en een professionele plaatsing van je poort. Nog vragen over je nieuwe poort? Contacteer ons of kom langs in onze showroom.


Automatisatie van je poort